• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
ααααααα, μήπως είναι η λίμνη Κόμο;;;;;;; :D

κατά τα άλλα, και εγώ δεν χρησιμοποιώ το google image search, δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον θέλω να παίξω και όχι να νικήσω (είτε στο παιχνίδι είτε στο διαγωνισμό εξυπνάδας)<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
ααααααα, μήπως είναι η λίμνη Κόμο;;;;;;; :D

κατά τα άλλα, και εγώ δεν χρησιμοποιώ το google image search, δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον θέλω να παίξω και όχι να νικήσω (είτε στο παιχνίδι είτε στο διαγωνισμό εξυπνάδας)<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
ναι, λίμνη Κόμο..:clap::clap::clap:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
έρχεται μία ενδιαφέρουσα :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Attachments

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ελλάδα ? Θα μπορούσε να είναι και στην Αθήνα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μοιάζει με την περιοχή που μένω !!!!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Ελλάδα είναι...Αθήνα δεν είναι.... Ιωάννινα είναι χαχαχαχχαχαχχααχχα έλεγα θα το πάτε προς νησιά για αυτό την έβαλα...

ορίστε......κυρια Ανν
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
γεια σου Κώστα!!!!!

δεν ξέρω αν έπαιζες παλιά το παιχνίδι αφου και εγώ το παίζω από πρόσφατα, αν όχι καλωσόρισες και ελπίζουμε να περασεις καλά σαν εμας...

απλά (σε περίπτωση να μην γνωρίζεις) την καινούργια φωτογραφία την βάζει αυτός/η που έχει μαντέψει την προηγούμενη....:lol:

καλό θα ήταν να πειμένουμε την Αννυ, η οποία είμαι σχεδόν σίγουρη δεν θα έχει πρόβλημα να παίζουμε με την δικιά σου φωτο!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος