mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
ο ανθρωπος μας ειπε ξεκαθαρα τη χωραας μας πει η getxo που ακριβώς είναι......
ο ανθρωπος μας ειπε ξεκαθαρα τη χωραας μας πει η getxo που ακριβώς είναι......
Ζαβολιάρηςο ανθρωπος μας ειπε ξεκαθαρα τη χωρα
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα, αλλά πιστεύω είναι προτιμότερο να βάζουμε ό,τι λήψεις έχουμε κι ας είναι κι από Ελλάδα (ευκαιρία για λίγη πατριδογνωσία).βάλε εσύ .............
νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην το κάνει κανένας αν θέλει να παίξει, δεν έχει ενδιαφέρον...είμαστε που είμαστε λίγοι που παίζουμε, κάποιοι από μας δεν έχουμε γυρίσει όλο τον κόσμο ή πρισσότερο να έχουμε τόσες φωτογραφίες και κάποτε κατεβάζουμε τις φωτο και από google...
χαίρομαι πολύ αν συφωνείτε...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Basílica de Santa María la Real de Covadonga. Ας βάλει κάποιος καμία φωτό που να μη βρίσκεται με το google.
Ξαναλέω ότι η φωτο είναι δική μου, ανεβασμένη από το pc-όχι από ίντερνετΔεν ξέρω πώς λειτουργεί το google στην προκειμένη περίπτωση αλλά μου κάνει εντύπωση πώς στο καλό τη βρίσκειΠροσωπικά συμφωνώ απόλυτα, αλλά πιστεύω είναι προτιμότερο να βάζουμε ό,τι λήψεις έχουμε κι ας είναι κι από Ελλάδα (ευκαιρία για λίγη πατριδογνωσία).
βάλε εσύ .............
νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην το κάνει κανένας αν θέλει να παίξει, δεν έχει ενδιαφέρον...είμαστε που είμαστε λίγοι που παίζουμε, κάποιοι από μας δεν έχουμε γυρίσει όλο τον κόσμο ή πρισσότερο να έχουμε τόσες φωτογραφίες και κάποτε κατεβάζουμε τις φωτο και από google...
χαίρομαι πολύ αν συφωνείτε..
δεν αμφιβάλω καθόλου....μάλλον την έχεις ανεβάσει έσυ σε κάποιο σαιτ, ακόμα και στο fbΞαναλέω ότι η φωτο είναι δική μου, ανεβασμένη από το pc-όχι από ίντερνετΔεν ξέρω πώς λειτουργεί το google στην προκειμένη περίπτωση αλλά μου κάνει εντύπωση πώς στο καλό τη βρίσκει
και από το παραπάνω έχουμε το εξής quiz: γιατί ο kalspiros θα βρίσει την Ivana?λοιπόν, έρχεται μια...ελπίζω να μην με βρίσετε, αν δεν ειναι κατάλληλη την αλλάζω κιόλας... (καλσπυρος βασικά )
ή μάλλον θα είναι τοd) οι κατηγορίες και οι φοβίες είναι εντελώς ανυπόστατες.
D!!