• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Basílica de Santa María la Real de Covadonga. Ας βάλει κάποιος καμία φωτό που να μη βρίσκεται με το google. ;)

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
βάλε εσύ :clap:.............

νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην το κάνει κανένας αν θέλει να παίξει, δεν έχει ενδιαφέρον...είμαστε που είμαστε λίγοι που παίζουμε, κάποιοι από μας δεν έχουμε γυρίσει όλο τον κόσμο ή πρισσότερο να έχουμε τόσες φωτογραφίες και κάποτε κατεβάζουμε τις φωτο και από google...

χαίρομαι πολύ αν συφωνείτε...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο

νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην το κάνει κανένας αν θέλει να παίξει, δεν έχει ενδιαφέρον...είμαστε που είμαστε λίγοι που παίζουμε, κάποιοι από μας δεν έχουμε γυρίσει όλο τον κόσμο ή πρισσότερο να έχουμε τόσες φωτογραφίες και κάποτε κατεβάζουμε τις φωτο και από google...

χαίρομαι πολύ αν συφωνείτε...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα, αλλά πιστεύω είναι προτιμότερο να βάζουμε ό,τι λήψεις έχουμε κι ας είναι κι από Ελλάδα (ευκαιρία για λίγη πατριδογνωσία). :lol:
Επειδή, όμως, δεν έχω το σκληρό μου εδώ, ας βάλει κανείς άλλος...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Bas&iacute;lica de Santa Mar&iacute;a la Real de Covadonga. Ας βάλει κάποιος καμία φωτό που να μη βρίσκεται με το google. ;)
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα, αλλά πιστεύω είναι προτιμότερο να βάζουμε ό,τι λήψεις έχουμε κι ας είναι κι από Ελλάδα (ευκαιρία για λίγη πατριδογνωσία). :lol:
Ξαναλέω ότι η φωτο είναι δική μου, ανεβασμένη από το pc-όχι από ίντερνετ;)Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το google στην προκειμένη περίπτωση αλλά μου κάνει εντύπωση πώς στο καλό τη βρίσκει:shock:

χαίρομαι πολύ αν συφωνείτε..

+1

Όποιος παίζει για τη χαρά του παιχνιδιού θα κάτσει να ξεστραβωθεί να ψάχνει χωρίς να χρησιμοποιεί την εύκολη λύση, αλλιώς δε βλέπω νόημα στο παιχνίδι:D Ο καθένας φυσικά κάνει ό,τι θέλει, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας γι αυτό:cool:

Ιvana βάλε αν θες!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Ξαναλέω ότι η φωτο είναι δική μου, ανεβασμένη από το pc-όχι από ίντερνετ;)Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το google στην προκειμένη περίπτωση αλλά μου κάνει εντύπωση πώς στο καλό τη βρίσκει:shock:
δεν αμφιβάλω καθόλου....μάλλον την έχεις ανεβάσει έσυ σε κάποιο σαιτ, ακόμα και στο fb
και λογικά την έχει εντοπίσει το google....υποθέτω τώρα....αλλά δεν ξέρω και πολύ από αυτά ;)

λοιπόν, έρχεται μια...ελπίζω να μην με βρίσετε, αν δεν ειναι κατάλληλη την αλλάζω κιόλας... (καλσπυρος βασικά ;))

Attachments

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
λοιπόν, έρχεται μια...ελπίζω να μην με βρίσετε, αν δεν ειναι κατάλληλη την αλλάζω κιόλας... (καλσπυρος βασικά ;))
και από το παραπάνω έχουμε το εξής quiz: γιατί ο kalspiros θα βρίσει την Ivana?
a) επειδή βάζει εκείνη;
b) επειδή δεν είναι κατάλληλη η φωτό;
c) επειδή δεν βρίσκεται μέσω google; (Google)
d) οι κατηγορίες και οι φοβίες είναι εντελώς ανυπόστατες.

D!!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
d) οι κατηγορίες και οι φοβίες είναι εντελώς ανυπόστατες.

D!!
ή μάλλον θα είναι το

e) kalspiros δεν ξέρει για την πλάκα

δες και με το d σου...δεν επιτρέπονται κεφαλαια :bleh:

υ.γ. .......και κάτι άλλο, δεν θέλω μόνο που είναι...θέλω και τι είναι

<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
όχι

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καμιά τεχνητή λίμνη στην Στερεά Ελλάδα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com