Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Βάζεις! Και πρόσεξε τι φώτο θα βάλεις...Το είπα πολύ πριν με το κανονικό του όνομα, δεν θέλω αδικίες!
Βάζεις! Και πρόσεξε τι φώτο θα βάλεις...Το είπα πολύ πριν με το κανονικό του όνομα, δεν θέλω αδικίες!
Δε μου εμφανίζεται κάτι στο λινκ σου.Σοκ και δέος, δεν είναι εδώ?
https://www.google.com/maps/place/M...1QipPSlC6-7emYj3yITmmPBC3Eg15c7TJqhXpXSEE2!2e
Όταν γράφεις Λένινγκραντ στο google map σου βγάζει την Αγία ΠετρούποληΔε μου εμφανίζεται κάτι στο λινκ σου.
Η άγνοια σκοτώνει(Μ αρέσει που δεν το έχω για γνωστό μέρος αλλά παρ όλα αυτά το γράφει η τουριστική σελίδα της πολης )
Λένινγκραντ φυσικά, τώρα το λένε κάτι Λιλιπούπολη, δεν θυμάμαι
Αμάν τι έπαθα...πού να πάω να κρυφτώ, δεν ξερωΤο είπα πολύ πριν με το κανονικό του όνομα, δεν θέλω αδικίες!
Σιγά τα ωά! Ούτε εγώ το ήξερα και το έμαθα τώρα Ωραίο πράγμα να μαθαίνεις....Παιδιά δεν ήξερα ότι έτσι λέγεται η Αγ. Πετρούπολη, κράξτε με!
Αχ νιάτα!Σιγά τα ωά! Ούτε εγώ το ήξερα και το έμαθα τώρα Ωραίο πράγμα να μαθαίνεις....
Να σαι καλα, ευχαριστώ για την κατανόησηΣιγά τα ωά! Ούτε εγώ το ήξερα και το έμαθα τώρα Ωραίο πράγμα να μαθαίνεις....
κοντά είσαιΦαίνεται το όνομα του φωτογράφου.
Θεσσαλονίκη. Καβάλα?
Εδώ τα παράθυρα είναι και χτισμένα...βαΪ βαΪ βαΪΔεν έχω πάει αλλά το είδα στο φέισμπουκ και απορώ γιατί έχω περάσει πολλές φορές από εκεί
(είναι η πρώτη φωτό που δεν είναι δική μου, θα βάλω όνομα σελίδας όταν βρεθεί)
View attachment 307654