paefstra
Member
Παιδες το βρηκε η @Sassenach77 που ψαχνει το χαρτη μου .
Boulogne sur Mer
Boulogne sur Mer
Δεν τον έψαξα τώρα, αλλά γενικώς τον έχω ψάξει!!!Παιδες το βρηκε η @Sassenach77 που ψαχνει το χαρτη μου .
Boulogne sur Mer
"ΦΡΟΥΡΑ! Φρουρα! Δεν υπαρχει κανενας φρουρα εδω?" Γι αυτο λεω δικη μου, να μην ξημερωθουμε, εχω σιδερωμα.Δεν τον έψαξα τώρα, αλλά γενικώς τον έχω ψάξει!!!
κάτσε τώρα θα βάλω 'ένα απο αυτά που σου αρέσουν!"ΦΡΟΥΡΑ! Φρουρα! Δεν υπαρχει κανενας φρουρα εδω?"
ΩΧ.κάτσε τώρα θα βάλω 'ένα απο αυτά που σου αρέσουν!
Περασμα συνορων απο χωρα σε χωρα με μουλαρι προβλεπω. Παει το σιδερο, θα με δει ο Ινδος ντελιβερας με το ασιδερωτο.
Συκοφαντίες χαχαχαΠερασμα συνορων απο χωρα σε χωρα με μουλαρι προβλεπω. Παει το σιδερο, θα με δει ο Ινδος ντελιβερας με το ασιδερωτο.
Να προτιμάς ανέπαφη παράδοση για να μην έχεις τέτοια προβλήματα!Περασμα συνορων απο χωρα σε χωρα με μουλαρι προβλεπω. Παει το σιδερο, θα με δει ο Ινδος ντελιβερας με το ασιδερωτο.
Ρε, ουτε εγω!Θέλουμε όνομα πίνακα, καλλιτέχνη και τοποθεσία στην οποία εκτίθεται (sorry για τη χάλια λήψη αλλά ο φωτισμός εκεί μέσα ήταν ο πιο χάλια που έχω συναντήσει!...)
View attachment 307449
Εάν θυμάμαι καλά δεν έχεις πάει στο σημείο που εκτίθεται....αλλά πίστευα οτι θα τον ήξερες! Είναι πολύ γνωστός πίνακας...Ρε, ουτε εγω!
Αν ηταν χαλια ο φωτισμος, θα ρισκαρω μουσειο που ΔΕΝ μπρολαβα να μπω: Σιμπιου, εχει κατι καλα