tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Τι κλασικο μωρε; Ουτε καν ταπετσαρια δεν εχειΚλασικο ΒΒ UK. Τι ψαχνουμε ακριβως;
Τι κλασικο μωρε; Ουτε καν ταπετσαρια δεν εχειΚλασικο ΒΒ UK. Τι ψαχνουμε ακριβως;
Δύο λεπτά ήθελα να χαρώ ακόμη δεν μπορούσες να πας για κατούρημα?Κεμπριτζ, Οξφορδη;
Δεν την ειχα δει αρχικαΤο μυστικο ειναι στην πριζα.
Η πριζα, η κουρτινα, η μοκετα.. Εγω αμεσως αυτο σκεφτηκαΤι κλασικο μωρε; Ουτε καν ταπετσαρια δεν εχει
Ενω κατουρουσα ποσταραΔύο λεπτά ήθελα να χαρώ ακόμη δεν μπορούσες να πας για κατούρημα?
Για την ιστορία, δωμάτιο στο Μέρτον κόλλετζ, Οξφόρδη. Και τα υπόλοιπα στα άλλα κολλέγια είναι περίπου ίδια
Κι εγω αλλα επειδη ειχε και Αν. Βερολινο κατι τετοια επι κομμουνισμου. Ειπα μηπως ηταν απο ταξιδι που ειχε παει πριν το 90Η πριζα, η κουρτινα, η μοκετα.. Εγω αμεσως αυτο σκεφτηκα
Η συρταριέρα μοιάζει πολύ και με παραδοσιακό ιαπωνικό έπιπλο...αν και όλο το υπόλοιπο δωμάτιο τίποτα ιαπωνικό δεν έχει, μάλλονΔεν ειναι ετσι οι κομμουνιστικες συρταριερες. Γνωμη μου.
Έχει ένα διακοσμητικό πάνω στη συρτιαρέραΗ συρταριέρα μοιάζει πολύ και με παραδοσιακό ιαπωνικό έπιπλο...αν και όλο το υπόλοιπο δωμάτιο τίποτα ιαπωνικό δεν έχει, μάλλον
Η συρτιαριερα ετσι κι αλλιως ειναι ακυρηΔεν ειναι ετσι οι κομμουνιστικες συρταριερες. Γνωμη μου.
Και αυτό το πρόσεξα. Όπως και οι πετσέτες προέρχονται απο εταιρεία της βορείου Ιρλανδίας...Έχει ένα διακοσμητικό πάνω στη συρτιαρέρα
Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, το βαμβάκι κατάλαβες προέλευση?Και αυτό το πρόσεξα. Όπως και οι πετσέτες προέρχονται απο εταιρεία της βορείου Ιρλανδίας...