31 Δεκεμβρίου 2010 #493 anny Member Μηνύματα 3.423 Likes 1.792 Επόμενο Ταξίδι Ιστρια Ταξίδι-Όνειρο γύρος του κόσμου Αν και δε μου φέρνει κατά κει, θα πω και μια Ιταλία.
31 Δεκεμβρίου 2010 #494 babaduma Member Μηνύματα 5.057 Likes 7.820 Επόμενο Ταξίδι terra incognita Ταξίδι-Όνειρο α του Κενταύρου Η θερινή κατοικία του Μητσοτάκη. Καρπαθία δηλαδή.
31 Δεκεμβρίου 2010 #495 Twinkie Member Μηνύματα 1.142 Likes 327 Επόμενο Ταξίδι Με το νου Ταξίδι-Όνειρο Στα πέντε σημεία της Γης Μπα που να φας τη γλώσσα σου μέρα που είναι!!! Όχι δεν είναι Ιταλία anny μου...
31 Δεκεμβρίου 2010 #496 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Ρωσία είπαμε? Αγγλία μήπως? Ιρλανδία ίσως?? Αμάν βρε twinkie μου, μας έσκασες!!! (ελπίζω βέβαια να είμαστε στη σωστή ήπειρο και να μην παιδευόμαστε άδικα :xmas_evil
Ρωσία είπαμε? Αγγλία μήπως? Ιρλανδία ίσως?? Αμάν βρε twinkie μου, μας έσκασες!!! (ελπίζω βέβαια να είμαστε στη σωστή ήπειρο και να μην παιδευόμαστε άδικα :xmas_evil
31 Δεκεμβρίου 2010 #497 anny Member Μηνύματα 3.423 Likes 1.792 Επόμενο Ταξίδι Ιστρια Ταξίδι-Όνειρο γύρος του κόσμου Αν είμαστε στη σωστή ήπειρο, λέω και μια Ουγγαρία.
31 Δεκεμβρίου 2010 #498 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Βρε μπας κι είναι καμιά Αλβανία ή Βουλγαρία??? :xmas_rolleyes:
31 Δεκεμβρίου 2010 #499 Twinkie Member Μηνύματα 1.142 Likes 327 Επόμενο Ταξίδι Με το νου Ταξίδι-Όνειρο Στα πέντε σημεία της Γης Ε είπαμε δεν είμαι τόσο κακούργα να σας άφηνα σε λάθος ήπειρο...Ευρώπη είμαστε, αλλά τίποτα από αυτά που γράψατε! :xmas_mrgreen:
Ε είπαμε δεν είμαι τόσο κακούργα να σας άφηνα σε λάθος ήπειρο...Ευρώπη είμαστε, αλλά τίποτα από αυτά που γράψατε! :xmas_mrgreen:
31 Δεκεμβρίου 2010 #500 taver Member Μηνύματα 12.611 Likes 29.891 Ταξίδι-Όνειρο Iles Kerguelen Σουηδία???
31 Δεκεμβρίου 2010 #501 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Ήμαρτον!!! Μέχρι στιγμής έχουμε πει (και δεν είναι): Βουλγαρία Ρουμανία Σερβία Μολδαβία Ελβετία Σλοβακία Λετονία Γερμανία Πολωνία Γαλλία Τσεχία Εσθονία Κροατία Λιθουανία Αυστρία Σλοβενία Δανία Βέλγιο Ιταλία Ρωσία Αγγλία Ιρλανδία Ουγγαρία Αλβανία Πάω Σκανδιναβία και μιας κ με πρόλαβε ο taver λέω Νορβηγία! Ή μήπως Φινλανδία?? :xmas_mrgreen:
Ήμαρτον!!! Μέχρι στιγμής έχουμε πει (και δεν είναι): Βουλγαρία Ρουμανία Σερβία Μολδαβία Ελβετία Σλοβακία Λετονία Γερμανία Πολωνία Γαλλία Τσεχία Εσθονία Κροατία Λιθουανία Αυστρία Σλοβενία Δανία Βέλγιο Ιταλία Ρωσία Αγγλία Ιρλανδία Ουγγαρία Αλβανία Πάω Σκανδιναβία και μιας κ με πρόλαβε ο taver λέω Νορβηγία! Ή μήπως Φινλανδία?? :xmas_mrgreen:
31 Δεκεμβρίου 2010 #502 Twinkie Member Μηνύματα 1.142 Likes 327 Επόμενο Ταξίδι Με το νου Ταξίδι-Όνειρο Στα πέντε σημεία της Γης Είδες μικρή μαστιγοφορούσα τι τραβάμε κι εμείς όταν βάζεις ότ,ι αγρό και λαγκάδι βρίσκεις;;; Επειδή το ξεσκαρτάρισες ωστόσο, ναι επιτέλους...είναι η Νορβηγία. Πού; :xmas_mrgreen:
Είδες μικρή μαστιγοφορούσα τι τραβάμε κι εμείς όταν βάζεις ότ,ι αγρό και λαγκάδι βρίσκεις;;; Επειδή το ξεσκαρτάρισες ωστόσο, ναι επιτέλους...είναι η Νορβηγία. Πού; :xmas_mrgreen:
31 Δεκεμβρίου 2010 #503 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Α πλάκα μου κάνεις? Θέλεις και πού? :xmas_evil: Όσλο! Ξέρω και γώ?? :xmas_rolleyes:
31 Δεκεμβρίου 2010 #504 Twinkie Member Μηνύματα 1.142 Likes 327 Επόμενο Ταξίδι Με το νου Ταξίδι-Όνειρο Στα πέντε σημεία της Γης Έλα που νευριάζεις κιόλας....Μας έβαζες και ψάχναμε τα κωλοχώρια της Εμίλια Ρομάνια... Φυσικά και είναι το Όσλο, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του κάστρου...:xmas_cheesygrin: Δυστυχώς...βάζεις (τι μας περιμένει)
Έλα που νευριάζεις κιόλας....Μας έβαζες και ψάχναμε τα κωλοχώρια της Εμίλια Ρομάνια... Φυσικά και είναι το Όσλο, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του κάστρου...:xmas_cheesygrin: Δυστυχώς...βάζεις (τι μας περιμένει)