giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Άθυτος?
Μπράβο @giannismits . Μενω εκπληκτος!Άθυτος?
χαχαχα ε ήταν πολύ δύσκολο. Το έχω περπατήσει αυτό το σοκάκι ουκ ολίγες φορές!Μπράβο @giannismits . Μενω εκπληκτος!
Βαζειςχαχαχα ε ήταν πολύ δύσκολο. Το έχω περπατήσει αυτό το σοκάκι ουκ ολίγες φορές!
Τη χώρα άλλωστε την έδωσες, βάζοντας αυτό το όνομα στο αρχείο της φωτογραφίας (Hungary-755.JPG)Εύκολο νομίζω. Δεν θέλω τη χώρα. Αλλά το μέρος που έβγαλα τη φωτογραφία.
View attachment 305598
Σοκ! Πως φαίνεται αυτό? Εγω δεν το βλέπω!Τη χώρα άλλωστε την έδωσες, βάζοντας αυτό το όνομα στο αρχείο της φωτογραφίας (Hungary-755.JPG)
Εαν βάλεις το ποντίκι πάνω στη φωτο φαίνεται το όνομα του αρχείου που ανεβάζεις. Μπορείς όμως να μπλοφάρεις να το ονομάσεις Κιργιστάν και να ψάχνουν όλοι εκεί να βρούν το μνημείο...Σοκ! Πως φαίνεται αυτό? Εγω δεν το βλέπω!
Ε να την αλλάξω τότε! Όχι?
Τόσα χρόνια εδώ μέσα ούτε το ήξερα Την άλλη φορα θα τις μετονομάζω.Εαν βάλεις το ποντίκι πάνω στη φωτο φαίνεται το όνομα του αρχείου που ανεβάζεις. Μπορείς όμως να μπλοφάρεις να το ονομάσεις Κιργιστάν και να ψάχνουν όλοι εκεί να βρούν το μνημείο...
Βάλε καμιά άλλη γιατί την έχεις ανεβάσει στην ιστορία σου!!!!Τόσα χρόνια εδώ μέσα ούτε το ήξερα Την άλλη φορα θα τις μετονομάζω.
Αφού τώρα την έβαλα βρείτε το μέρος αυτό της Ουγγαρίας! Ακόμα πιο εύκολο!
Έχεις και καλή μνήμη χαχααΒάλε καμιά άλλη γιατί την έχεις ανεβάσει στην ιστορία σου!!!!
https://www.travelstories.gr/community/threads/Φθινόπωρο-στη-χώρα-των-Μαγυάρων.43146/page-3