Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Άντε, βρε παιδιά, κάντε μια μαντεψιά! Ας αφήσουμε τα λυσσάρια στην ησυχία τους κι ας ξαναβρούμε την πλάκα του παιχνιδιού!:xmas_biggrin:
Ναι, ρε γμτ, από τη στιγμή που βρέθηκε τρόπος να βρίσκει κανείς πού είναι τραβηγμένη μια φωτογραφία, χάσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που όχι μόνο μας διασκέδαζε, αλλά μας έδινε και την ευκαιρία να μαθαίνουμε/βλέπουμε ένα σωρό ενδιαφέροντα σημεία (πόλεις, μνημεία, αξιοθέατα κλπ) του κόσμου μας:xmas_sad:

Bahari

Member
Αν το ψάχνεις δια της "τιμίας" οδού, ναι, αν όχι, το βρίσκεις αμέσως... :xmas_lol:
Εννοείται αλλά εδώ είμαστε τίμιοι άνθρωποι.....η δεν είμαστε..:xmas_rolleyes:
Πως το βρίσκει κανείς? Εγώ δεν το ξέρω ακόμα το κόλπο.
Ιδού ένας πραγματικά τίμιος άνθρωπος, λοιπόν:xmas_lol: Stolt, ξεκίνα να ψάχνεις (τη λύση, όχι το κόλπο)! Το "κόλπο" αποκαλύφθηκε αρκετές σελίδες πριν και μας "στέρησε" ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και την πλάκα που κάναμε παίζοντάς το.

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Πως το βρίσκει κανείς? Εγώ δεν το ξέρω ακόμα το κόλπο.
Ούτε κι εγώ το ξέρω! :xmas_redface: Υστερούμε πολύ, μάλλον γιατί εκτός από τίμιοι είμαστε και καινούριοι στο φόρουμ! :xmas_wink:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Mπα μη το λες κι εγώ είμαι λίγο παλιότερος κι ούτε το πήρα πρέφα, αλλά δεν το χαλάω γιατί δεν έχει νόημα πια το παιχνίδι
Nα πω λοιπόν κάπου στην Ευρώπη (και μετά ψάχνουμε για χώρα...)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κατ' εμέ, ίσως έτσι το παιχνίδι γίνει δυσκολότερο και καλύτερο - αν βάζουμε δικές μας φωτογραφίες. Δεν λέω περισσότερα γιατί θ' αποκαλυφθεί το τρυκ.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Mπα μη το λες κι εγώ είμαι λίγο παλιότερος κι ούτε το πήρα πρέφα, αλλά δεν το χαλάω γιατί δεν έχει νόημα πια το παιχνίδι
Nα πω λοιπόν κάπου στην Ευρώπη (και μετά ψάχνουμε για χώρα...)
Ω ναι, κάπου στην Ευρώπη!:xmas_biggrin:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ναι αλλά θα μας προδίδει ο χάρτης μας..
Ναι, το σκέφθηκα αυτό. Αλλά, τότε δε θα ζητάμε απλά τη χώρα αλλά τη συγκεκριμένη τοποθεσία (όπως κάναμε π.χ. όταν βάζαμε κάτι από Ελλάδα).

dimitris70

Member
Κατ' εμέ, ίσως έτσι το παιχνίδι γίνει δυσκολότερο και καλύτερο - αν βάζουμε δικές μας φωτογραφίες. Δεν λέω περισσότερα γιατί θ' αποκαλυφθεί το τρυκ.
Συμφωνώ απόλυτα. Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι αλλά δεν το βρίσκω ενδιαφέρον. Αν ήταν φωτογραφίες μελών θα υπήρχε η περιέργεια και θα έπρεπε να βρούμε και την συγκεκριμένη περιοχή.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh