• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Που να παω για Πασχα;

Ostvarivanje

Member
Χμμμ, δε μου λέει κάτι... έχω περάσει αλλά δεν έχω νομίζω ότι έχω γνωστούς από εκεί! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο κόσμος είναι όντως μικρός!
Τέλος πάντων, επειδή έχω μία φίλη Χριστίνα από τη Ναύπακτο (που αυτή με έπεισε την πρώτη φορά να επισκεφτώ τη Ναύπακτο και μου άρεσε τόσο πολύ που πήγα αρκετές φορές από τότε), που έχουμε χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια, σκέφτηκα μήπως και ήσουν εσύ.
Όσο για την Πάτρα - Ναύπακτο, επειδή τον ερχόμενο Αύγουστο σκεφτόμαστε για Κύθηρα, στο πήγαινε ή στο έλα, ίσως αποφασίσουμε να εξερευνήσουμε τις γύρω περιοχές της Ναυπάκτου και της Πάτρας.

varioAthens

Member
Όσο για την Πάτρα - Ναύπακτο, επειδή τον ερχόμενο Αύγουστο σκεφτόμαστε για Κύθηρα, στο πήγαινε ή στο έλα, ίσως αποφασίσουμε να εξερευνήσουμε τις γύρω περιοχές της Ναυπάκτου και της Πάτρας.
Μιλαμε για τεραστιων διαστασεων παρακαμψη

Ostvarivanje

Member
Xaxaxax λες ε; Ναι, θα ήταν, αλλά δεν έχουμε σκοπό να πάμε μόνο στα Κύθηρα. Λέμε να κατεβούμε από ανατολική Πελοπόννησο με 1-2 μέρες από Γύθειο ή Μονεμβασιά ή κάτι παρεμφερές και μετά τα Κύθηρα να πάμε από τη δυτική Πελοπόννησο. Έτσι, ενδεχομένως να προκύψει και η Πάτρα

chrisbd

Member
Γιατι το λες αυτο;; αμα πχ βαλεις απο Σπαρτη για Κοζανη στο Google map θα σε στειλει απο Πατρα για πιο γρηγορα.. πως προκυπτει η τερατιων διαστασεων παρακαμψη;;

Last edited:

varioAthens

Member
Γιατι το λς αυτο;; αμα πχ βαλεις απο Σπαρτη για Κοζανη στο Google map θα σε στειλει απο Πατρα για πιο γρηγορα.. πως προκυπτει η τερατιων διαστασεων παρακαμψη;;
Γιατι με τον εγωκεντρισμο του αθηναιου κατοικου -το ομολογω- θεωρησα οτι ξεκινα ή περνα απο Αθηνα

chrisbd

Member
Γιατι με τον εγωκεντρισμο του αθηναιου κατοικου -το ομολογω- θεωρησα οτι ξεκινα ή περνα απο Αθηνα
Ναι ενταξει απλα το εγραψα μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις...

αμα τελειωσει ο Ε 65 που θα βγαινει καπου κοντα στα Γρεβενά μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλά παλι χωρις μεγαλες διαφορες στο χρονο.. και παντα πρεπει να εχει καποιος κατα νου οτι οταν περνας Αττικη, απο Κορινθο μεχρι Θηβα η αναποδα, το μποτιλιαρισμα που μπορει να συναντησεις..

Last edited:

Ostvarivanje

Member
Καλησπέρα σε όλους σας

Επειδή διακρίνω μια διχογνωμία για να πάμε στην Κέρκυρα από τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά, τι επιλογές άλλες υπάρχουν;
Αναζητούμε μέρος για 5 ίσως και 6 βραδιά.
Τέλος επειδή δεν θα είναι τις ημέρες του Πάσχα ώστε να το επιλέγαμε για τα έθιμα, μας ενδιαφέρει κάποιο μέρος που να είναι όμορφο να έχει κόσμο, κίνηση και γενικά να περάσουμε καλά και να χαλαρώσουμε

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καμία πρόταση από Αθήνα για τις μέρες από Μεγάλη Παρασκευή επιστροφή Τρίτη του Πάσχα;;; Εκτός νότια Πελοπόννησο! Αυτοκίνητο υπάρχει..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.704
Νεότερο μέλος
Κατερίνα123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom