Που να παω Ιανουάριο μήνα;

MenelaosGri

New Member
που είναι καλύτερα να πάω Ιανουάριο μήνα; Προορισμοί μόνο αυτοί της easyjet από Θεσσαλονίκη δηλαδή
1)Ντορτμουντ
2)Μιλάνο
3)Λονδίνο
4)Βερολίνο
5)έχει και κάτι άλλες περιοχές είναι 3 μαζί Βασιλεία mulhouse και κατι ακομα που παλια μου εβγαζε τα ονοματα αλλα τωρα εχει κατι θαυμαστικα...τελος παντων τι θα μου προτείνατε Ιανουάριο για ένα ζευγάρι αρραβωνιασμένο;

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
που είναι καλύτερα να πάω Ιανουάριο μήνα; Προορισμοί μόνο αυτοί της easyjet από Θεσσαλονίκη δηλαδή
1)Ντορτμουντ
2)Μιλάνο
3)Λονδίνο
4)Βερολίνο
5)έχει και κάτι άλλες περιοχές είναι 3 μαζί Βασιλεία mulhouse και κατι ακομα που παλια μου εβγαζε τα ονοματα αλλα τωρα εχει κατι θαυμαστικα...τελος παντων τι θα μου προτείνατε Ιανουάριο για ένα ζευγάρι αρραβωνιασμένο;
Ντόρτμουντ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βοήθησέ μας λίγο παραπάνω αναφορικά με τα γούστα σου όμως...Το ότι είστε αρραβωνιασμένοι δε μου δίνει κανένα στοιχείο για το τι προτιμάτε. Δεκέμβριο είχα πάει Βασιλεία και ήταν πολύ ωραία (αλλά ακριβή η Ελβετία, έχε υπ'όψιν), το Βερολίνο και το Λονδίνο είναι ωραία κάθε εποχή, το Μιλάνο προσωπικά μ'αρέσει πολύ αλλά υπάρχει κόσμος που δεν τρελαίνεται. Για Ντόρντμουντ δε γνωρίζω. Πάντως σε όλα αυτά τα μέρη οι πιθανότητες είναι ότι ο Ιανουάριος θα είναι με βροχές και χιόνια.

marian23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΜΑΙΑΜΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΙΕΤΝΑΜ
βασιλεία!!!!!!!!!!Πηγα τον φεβρουάριο που μας περασε 4 νυχτες.μέναμε στο ιμπις χοτελ στο τελευταιο χωριο της γαλλίας πρίν τη Βασιλεία,δηλαδή 5 λεπτά με το λεοφωρείο.1 μέρα με τρένο θα την αφιερώσεις στο κολμαρ της γαλλίας 25ε πανε έλα με το τρενο.1 μέρα θα πας στις άλπεις εννοείτε!θα σου προτεινα το pilatus mountain λιγο έξω απο την λουκερνη!80ε το ατομο!πανε ελα κ ανεβα πανω στο βουνο στο ξενοδοχειο στα 2000 κατι μετρα φοβερη θέα!σου το προτείνω ανεπυφύλακτα!ο,τι αλλο χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom