Για τετραήμερο που διαθέτεις εγω θα επελεγα το karlsruhe aiport που ειναι δίπλα στο Στρασβούργο και θα εβαζα εκει τις 3 διανυκτερευσεις και μια στη μαγευτική Χαϊδελβέργη!! Θα εκανα και μια ημερησια σε 2-3 χωριά της Αλσατιας με αφετηρία το Στρασβούργο.Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Ναι, τελικά λεμε να αφήσουμε την Βενετία προς άνοιξη ώστε να την απολαύσουμε καλύτερα.
Τώρα κοίταω για Στρασβούργο. Η raynair πάει σε δύο αεροδρόμια στο frankfurt hahn και στο karlsruhe baden baden airport. Ποιο από τα δύο να προτιμήσουμε; το 2ο ειναι πιο κοντα στο Στρασβούργο, αν και αν πάμε Φρακφούρτη σκεφτήκαμε να κάνουμε και εκεί 1ή2 διανυκερεύσεις.
Υπάρχει κάποιο σάιτ όπου μπόρω να δω τα διαθέσιμα δρομολογια με τα μμε από αυτα τα αεροδρομιο από και προς Στρασβούργο;
Isavella έτοιμο το πρόγραμμά σου!! συμφωνώ θα περάσετε τέλεια!Για τετραήμερο που διαθέτεις εγω θα επελεγα το karlsruhe aiport που ειναι δίπλα στο Στρασβούργο και θα εβαζα εκει τις 3 διανυκτερευσεις και μια στη μαγευτική Χαϊδελβέργη!! Θα εκανα και μια ημερησια σε 2-3 χωριά της Αλσατιας με αφετηρία το Στρασβούργο.
Ειναι χειμώνας, με πολυ μικρές μέρες και πολύ κρύο στην περιοχή. Άρα θα επέλεγα να δω κοντινά μέρη, όπως αυτά που προανέφερα.
Στις περισσότερες περιοχές οι Χριστουγεννιάτικες αγορές σταματούν κατά τις 23-24 Δεκεμβρίου, οπότε η "Χριστουγεννιάτικη" φάση δε θα είναι τόσο έντονη...
Στο budget που αναφέρεις αν είναι για 3-4 άτομα μαζί με ξενοδοχεία, συγκοινωνίες, διατροφή κλπ. είσαι οριακά (το ξέρεις ήδη), καθώς είναι αργά για να βρεις "προσφορές". Σχετικά οικονομικές πτήσεις έχει για παράδειγμα για Βερολίνο (κάτι παραπάνω από 100€/άτομο), το οποίο θα το συνιστούσα, αλλά τιμές των ξενοδοχείων για εκείνες τις μέρες θα είναι αναμενόμενα υψηλές...
Ωπ, συγγνώμη, τώρα είδα το "οδικές".
Που να μπλέξεις χειμώνα με αυτοκίνητο?
Και για τόσο λίγες μέρες?
Και με παιδιά?
Θα σου πρότεινα Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τη λες και... Χριστουγεννιάτικο προορισμό
Στο μυαλο μου το ειχα σχετικα ευκολο αλλα οσο το ψαχνω σα να βλεπω οτι δεν ειναι και τοσο εφικτο απο αποψη χρηματων περισσοτερο αλλα και καιρου για οδηγηση. Εχω εναλλακτικη τη Θεσσαλονικη που εχω σπιτι εκει να μεινουμε μονοι μας αλλα εχω παει μια φορα μονο , θα ειναι καλα;;;; Κανα Σαλονικιος να πει;;; Ευχαριστω skoumpi για την απαντηση.Εχεις δηλαδή 5 μέρες στη διάθεσή σου και 1000 ευρω για 4 άτομα?? Αν πας με αυτοκίνητο πχ. Ρουμανία θέλεις 12 - 15 ώρες να πας (αρα παει μια μέρα) και άλλες τόσες να γυρίσεις... Και αν ειναι καλός ο καιρός και δεν μπλεξεις με καμία έντονη κακοκαιρία.... Μηπως να σκεφτεις κάτι πιο κοντά ή με κανενα αεροπλάνο? Και ισως μετα αντι για ξενοδοχείο κανενα διαμέρισμα?