ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Το Καρλοβι Βαρυ δε μου άρεσε ποτέ. Πόσο μάλλον τώρα που θα είναι γεμάτο τουρίστες από την Κίνα και Ρωσία. Θα διάλεγα Δρέσδη από την Πράγα αντί για Καροβι Αρυ.
Ευχαριστώ Θανάση για την πληροφορία..αλλά εννοώ ποια εκδρομή να διαλέξω απ'τις 3.. Βιέννη,Πράγα ή συνδυασμόΤο Καρλοβι Βαρυ δε μου άρεσε ποτέ. Πόσο μάλλον τώρα που θα είναι γεμάτο τουρίστες από την Κίνα και Ρωσία. Θα διάλεγα Δρέσδη από την Πράγα αντί για Καροβι Αρυ.
Έλα ρε φίλε..ο αστείος του γκρουπ;;!Στο παππού και στη γιαγιά σας να πάτε ,αν τους έχετε
Ναι alma..αυτό φοβάμαι αν κ θα ήθελα να τις δω κ τις 2,ότι θα'ναι πασάλειμμα..Η τρίτη επιλογή μου φαίνεται σκότωμα. Πολύ τρέξιμο χωρίς να ευχαριστηθείς μία πόλη. Η δεύτερη κάπως καλύτερη. Το Τσεσκυ Κρουμλωβ είναι πανέμορφο και σαν τοπίο και σαν αρχιτεκτονική.
Μετά το -1 ( αίσθηση -5 λόγω αέρα) τώρα το Πάσχα, θα συνιστούσα νότο και παλι νότο για το παιδάκι.Καλησπέρα, ας βοηθήσουν οι γνωστές. Χριστούγεννα με παιδι 4 ετών πάμε καλύτερα στη Βαρσοβια ή στη Μπρατισλάβα.
Η μήπως κάπου άλλου;
Η Μπρατισλάβα είναι για ημερήσια μαξ 2 μέρες εκδρομήΚαλησπέρα, ας βοηθήσουν οι γνωστές. Χριστούγεννα με παιδι 4 ετών πάμε καλύτερα στη Βαρσοβια ή στη Μπρατισλάβα.
Η μήπως κάπου άλλου;
Santiago de Compostela, η πιο ομορφη πόλη στον κόσμο και τα σπάει τα ΧριστούγενναΨάχνω νότια για ταξίδι τα Χριστουγεννα με παιδί 4 ετών αλλά δεν μπορω να καταλήξω. Μάλαγα η Τουλούζη η Μασσαλια η μήπως κατι άλλο; έχει ταξιδέψει κάποιος εκεί χειμώνα; είναι ωραια; 6-7 διανυκτερεύσεις είναι πολλές;
Μήπως υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ εκ των προτερων