Για πες.......? Που θα μεινετε?χαχα..φαίνεται,ε;Αν βολέψει γιατί όχι;Υπάρχει ενδιαφέρον για το μέρος πάντως.Θα ανοίξω θέμα όταν έρθει η ώρα!!
Καλησπέρα συμφουρουμιτες! Λοιπόν να μπω κατευθείαν στο θέμα για να μη κουραζω... Αποφασίσαμε με παρέα φίλων 5-6 άτομα σύνολο να κάνουμε ένα ταξίδι τα χριστούγεννα κάπου στην Ευρωπη. Να πω ότι είμαστε φοιτητές και το οικονομικό είναι το πρόβλημα μας το βασικό... Ζητάω εδώ τη γνώμη σας για το που είναι ωραία και οικονομικά τέτοια εποχή. Αρχικά σκεφτόμαστε Πολωνία μιας και τα αεροπορικά είναι πολύ φτηνά. Εγώ θέλω πολύ να πάω Πράγα και υπάρχει και ή Βουδαπέστη την οποια ομως εχω επισκευτεί και στο παρελθόν. Οπότε θέλω να ρωτησω...Πολωνια αξίζει?γιατί ακούω διάφορες γνώμες. Οσων αφορά τη Πράγα το μόνο που με κρατάει είναι τα πιο ακριβά αεροπορικά. Αν μπορείτε προτινετε κι άλλους προορισμούς..
Εξαρτάται πού στην Πολωνία και για πόσες μέρες. Τη Βαρσοβία ας πούμε εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα. Για 3 δ/ν είναι ό,τι πρέπει και σούπερ οικονομική. Εγώ εκεί έμεινα στο Hampton by Hilton για το οποίο πλήρωσα 95 ευρώ το δίκλινο τα 2 βράδια και είναι εξαιρετικό.Οπότε θέλω να ρωτησω...Πολωνια αξίζει?γιατί ακούω διάφορες γνώμες.
Η Ρωμη γενικα μου αρεσε πολύ!Αλλα πιστέυω οτι είναι για αλλη εποχή!φθινόπωρο η Ανοιξη !Να κανεις την βόλτα σου στο τραστεβερε ,να τρως τα παγωτακια και να δροσίζεσαιΣτυλιανε επεσες στη περίπτωση. Βερολίνο πήγα πέρσι και Βουδαπέστη προπερσι. Αν και θα ήθελα να δω τη Βουδαπέστη χριστούγεννα. Είχα πάει άνοιξη και μου άρεσε παρά πολύ. Πολωνία λέγαμε για Βαρσοβία και Κρακοβία από 3-4 μέρες στη καθεμία μάλλον. Αξίζει? Ρώμη που λέει ο φίλος πιο πάνω είναι καλή επιλογή για χριστούγεννα? Θα προτιμούσα κάπου κεντρική ευρωπη