karfitsa
Member
Ναι,ειναι καλο σημειο.Angleterre hotel είναι σε πολυ καλό σημείο?
Ναι,ειναι καλο σημειο.Angleterre hotel είναι σε πολυ καλό σημείο?
Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο ή, από την ίδια αλυσίδα, αυτό στην Hackescher Markt, κρίνοντας καθαρά από την τοποθεσία, καθώς δεν ξέρω καθόλου τα ξενοδοχεία.Εχω διαλεξει να μεινω σε Motel one. Το ερώτημα ειναι αν ειναι καλυτερα σε αυτό στην Podsamer Platz ή στο motel one Spittelmarkt που ειναι μεν πιο μακριά απο την πύλη του βραδεμβούργου αλλά πιο κοντά στο Νησί των Μουσειων?
Δεν βλεπω γυρω αυτο που λες να εχει αξιοθεατα.εχει κατι αλλο που δεν ξερω;Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο ή, από την ίδια αλυσίδα, αυτό στην Hackescher Markt, κρίνοντας καθαρά από την τοποθεσία, καθώς δεν ξέρω καθόλου τα ξενοδοχεία.
Εγώ πήγα τον Νοέμβριο κ εμεινα στο titanic hotel κοντά στην Αλεξάντερ platz..γενικά το κέντρο θεωρείται αυτό γιατί πολλά αξιοθέατα είναι εκεί..αλλα κ στην kurfunsterdam είναι το άλλο κέντρο με εμπορικά κ μαγαζιά..εχει κ εκεί ένα καλό κ φτηνό ξενοδοχειο(sylter hotel νομίζω)..εκει κοντά είναι κ το εμπορικό kadewe που οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 6ο όροφο για να δοκιμάσεις delicatessen..Καλησπέρα σας!
Θα επισκεφτούμε με την κοπέλα μου το Βερολίνο τον Μάρτιο.
Όσον αφορά την διαμονή μας θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
Ποιό θεωρείται κέντρο της πόλης και καλύτερη περιοχή για να μένεις?
Έστω οτι κοιτάω έναν χάρτη της πόλης, σε ποιές περιοχές να περιορίσω τις επιλογές μου?
Φίλοι που έχουν επισκεφτεί την πόλη προτείνουν το Ανατολικό Βερολίνο για διαμονή.
Ποιό κομμάτι της πόλης θεωρείται ανατολικό Βερολίνο και ποιό δυτικό?
Υπάρχει κάποια περιοχή που δεν είναι ασφαλής και προτείνετε να αποφύγουμε?
Πολλά τα ερωτήματα το ξέρω...