gnrfreak
Member
Γεια σε όλους!
Προς τους συνφορουμίτες που ήδη έχουν εμπειρία από Βερολίνο και των αποστάσεών του:
Έχω ψάξει για ξενοδοχείο στο mitte, αλλά δεν έχω βρει κάποιο που να ικανοποιεί τα κριτήριά μου, τα οποία είναι να κοστίζει μάξιμουμ 100€ αλλά να περιλαμβάνει και πρωινό στη τιμή. Η περίοδος είναι 30 Δεκέμβρη με 6 Γενάρη, 7 νύχτες. Επομένως προσανατολίζομαι στο να βρω κάποιο αξιοπρεπές κατάλυμμα όσο το δυνατό πιο κοντά στο κέντρο.
Για την ώρα είμαι ανάμεσα στα εξής 2 ξενοδοχεία:
1) Alex Hotel, Greifswalder Str. 3, 10405 Berlin, Germany (7.9 βαθμολογία)
και
2) Nu Hotel, Gubener Straße 46/47, Friedrichshain-Kreuzberg (8.2 βαθμολογία)
Μου κάνεις εντύπωση που στο πρώτο, αν και φαίνεται να είναι ένα τσιγάρο περπάτημα από την Alexanderplatz, αναφέρεται ότι απέχει 15 λεπτά με τραμ από αυτή.
Έχετε άποψη για το ποια τοποθεσία μπορεί να είναι καλύτερη;
Ευχαριστώ!
Προς τους συνφορουμίτες που ήδη έχουν εμπειρία από Βερολίνο και των αποστάσεών του:
Έχω ψάξει για ξενοδοχείο στο mitte, αλλά δεν έχω βρει κάποιο που να ικανοποιεί τα κριτήριά μου, τα οποία είναι να κοστίζει μάξιμουμ 100€ αλλά να περιλαμβάνει και πρωινό στη τιμή. Η περίοδος είναι 30 Δεκέμβρη με 6 Γενάρη, 7 νύχτες. Επομένως προσανατολίζομαι στο να βρω κάποιο αξιοπρεπές κατάλυμμα όσο το δυνατό πιο κοντά στο κέντρο.
Για την ώρα είμαι ανάμεσα στα εξής 2 ξενοδοχεία:
1) Alex Hotel, Greifswalder Str. 3, 10405 Berlin, Germany (7.9 βαθμολογία)
και
2) Nu Hotel, Gubener Straße 46/47, Friedrichshain-Kreuzberg (8.2 βαθμολογία)
Μου κάνεις εντύπωση που στο πρώτο, αν και φαίνεται να είναι ένα τσιγάρο περπάτημα από την Alexanderplatz, αναφέρεται ότι απέχει 15 λεπτά με τραμ από αυτή.
Έχετε άποψη για το ποια τοποθεσία μπορεί να είναι καλύτερη;
Ευχαριστώ!