• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Που θα πάτε τα Χριστούγεννα 2008

bobfr150

New Member
Η γνωμη σας για Πηλιο η Ζαγοροχωρια για Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια? Διοργανωνονται και καποια ρεβεγιον στα αρχοντικα? Γνωριζετε?

Ευχαριστως να μου κανετε κι αλλες προτασεις

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
εχω εντυπωσιαστει με τον Αγιο Αθανασιο .φαντασου οτι σε 2 χρονια πηγα 2 φορες οδικως και ειμαι στην αλλη ακρη της Ελλαδας και ειμαι και της αποψης οταν εχεις την ευκαιρια για ταξιδι να δεις κατι καινουριο.αλλα εκει ειναι το κατι αλλο....ειδικα την πρωτη φορα που πηγα πρωτοχρονια ηταν τελεια!και καιμακτσαλαν φυσικα το τελειο χιονοδρομικο.ψαξ'το και κλεισε εγκαιρως

lillia

Member
Επόμενο Ταξίδι
βόλος-πήλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
στις 29/12 φεύγω για 10 μέρες για Λιβύη (αρχαιολογικός γύρος)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
στις 29/12 φεύγω για 10 μέρες για Λιβύη (αρχαιολογικός γύρος)
lillia
καλό ταξίδι περιμένω πώς και πώς εντυπώσεις για λιβύη...κράτα πολλές σημειώσεις ,γιατί κανονίζω κάτι ψιλό για τέλος το μάρτη..
καλά να περάσεις !!!:p

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
εχω εντυπωσιαστει με τον Αγιο Αθανασιο .φαντασου οτι σε 2 χρονια πηγα 2 φορες οδικως και ειμαι στην αλλη ακρη της Ελλαδας και ειμαι και της αποψης οταν εχεις την ευκαιρια για ταξιδι να δεις κατι καινουριο.αλλα εκει ειναι το κατι αλλο....ειδικα την πρωτη φορα που πηγα πρωτοχρονια ηταν τελεια!και καιμακτσαλαν φυσικα το τελειο χιονοδρομικο.ψαξ'το και κλεισε εγκαιρως
αν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες, για καταλυματα, τιμες,φαγητο, αξιοθεατα.tnks!!!!

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
λοιπον ο αγιος αθανασιος ειναι καθαρα προορισμος τουριστικος δεν εχει μονιμους κατοικους.εγκατελειψαν το ορεινο χωριο και τατεβηκαν πιο κατω κι εφτιαξαν τον νεο αγιο αθανασιο.μετα που τα ορεινα εγιναν της μοδας λογο χιονοδρομικου γυρισαν και εφτιαξαν ολα τα παλια σπιτια ξενωνες πολυτελειας.υπαρχουν πολοι ξενωνες.νομιζω οτι γιορτες δεν θα βρεις κατω απο 120.εμεις ειχαμε δωσει τη δευτερη φορα 80 αλλα ηταν ανοιξη και καθημερινες στο εντελβαις,πολυ ωραιο!
την πρωτη φορα δεν μειναμε μεσα στο χωριο.σε μια βιλιτσα στον αιγιαλο βεγοριτιδας 6 ατομα 120ε γιορτες πριν 4 χρονια κατα τ αλλα φαγητο δεν ειναι φτηνα σε καμια περιπτωση αλλα ουτε πολυ ακριβα.νορμαλ(βεβαια με χανια συγκρινω).φυσικα πας εκει αν σου αρεσει το σκι και η φαση στο χιονοδρομικο αλλα και κατα τ'αλλα εχεις να κανεις πολλες εκδρομες και εξορμησεις στη φυση αλλα και σε κοντινες πολεις οπως καστορια,αριδαια,εδεσσα,πτολεμαιδα,φλωρινα και πρεσπες και μια ακομα ωραια εδδρομη ειναι στο νυμφαιο και αρκτουρο.Αυτα......ψαξ'το αξιζει ειναι πολυ γιορτινο και γραφικο

theomp

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΑΝΙΑ - ΝΟΡΒΙΓΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΣΙΑ
Καλησπέρα και απο εμενα ... βλεπω πολύς καλός κόσμος ταξιδεύει ... παρόλο την οικονομική κρίση ... ετσι και εγω με την μόνιμη παρέα μου πρίν τις γιορτές θα πάμε Βερολίνο με easy jet φυσικά 12 μέρες ... και απο εκει αναλόγος καιρού 8 μέρες Νορβηγία η Πράγα ...
τα νεότερα οταν γυρίσουμε ... καλό ταξίδι σε οσους φύγουν και καλά να περασουν και οι φίλοι που θα μείνουν πίσω.....

Tubarao3

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Γεια σας κι από μένα .
Φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στη Βουδαπέστη .
Θα πάω με το ΙΧ μου και σκοπεύω να μείνω κι από ένα βράδυ σε Novi Sad και Βελιγράδι (στο πήγαινε και στο γύρνα αντίστοιχα) .
Ήθελα να πάω στην Αυστρία και σε κάποιο χωριό του Τιρόλο (είχα ξαναπάει το καλοκαίρι και είχα ενθουσιαστεί) αλλά το κόστος θα αυξανόταν πάρα πολύ καθώς θα έπρεπε να αγοράσω χειμερινά ελαστικά μιας και πλέον είναι υποχρεωτικά το χειμώνα στην Αυστρία .
Αλλά δε πειράζει και η Βουδαπέστη καλή είναι :)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εγω πάλι με την μισή Ελλάδα φαντάζομαι στην Πραγα. 20 με 29/12. Ευτυχώς η Δρέσδη ίσως το σώσει λίγο. Anyway ανυπομωνώ.
να πας αγαπητε φιλε ειναι υπεροχα,πηγα περυσι τα χριστουγεννα αλλα φυγαμε απο το ρεθυμνο με 18 βαθμους και φτασαμε πραγα με -8 τα ειδαμε όλα...και εγω και οι 50,000 ελληνες που είμαστε πραγα αν δεν εχεις κλεισει ξενοδοχειο το hofmeister 5 αστερων κοντα στη γεφυρα του καρολου μας αρεσε αποφυγε το movenpick γιατι πολυ βιομηχανοποιημενο μου φανηκε, πολυ ωραια ηταν και η κρουαζιερα στο μολδαβα βραδυνη ώρα με ποταμοπλοιο μη τη χασεις,
το κεντρο της πραγας θυμιζε ομονοια γιατι μονο ελληνικα ακουγες μεχρι και μαζωνακη ακουγαμε στα τσεχικα μαγαζια
η δρεσδη ενα όνειρο μη τη χασεισ με τιποτα εκει καταλαβαινεις τον επαγγελματισμο και την ευγενια των γερμανων γιατι στη τσεχια ειναι αγνωστες λεξεις
επισης μας άρεσε το καρλοβυ βαρι και καταπληκτικο το τσεσκι- κρουμλοβ εγω παντω θα ξαναπαω αλλα μονο ανοιξη γιατι η διαφορα με τη χειμερινή πραγα είναι πασιφανή.....
για ότι αλλο θελεις στη διαθεση σου....:lol::lol::lol:
α και κατι αλλο... να αποφυγεις να δηλωσεις συμμετοχη σε τσεχικες βραδιες την ημερα των χριστουγεννων ή οπου σε παει το γραφειο ....γιατί ήταν πανακριβα και χαλια ρωτα το ξεναγό σου για ενα κλαμπ στο κεντρο που λεγεται la boergita για φαγητο και ποτο ...θα με θυμηθεις:clap::clap::clap::clap:

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
τελικά δεν μπόρεσα να κρατηθώ και βλέπω να πηγαίνω ενα πενταήμερο Κωνσταντινούπολη.. μετα την Πρωτοχρονιά
η πρώτη φορά ήταν 4 ετών , θα επιστρέψω στα 30 !

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
φίλοι σας εύχομαι όπου κι αν πάτε να περάσετε καλά, για μένα δε προβλέπονται διακοπές τις γιορτές λόγω δουλειάς, αν και προτιμώ πριν τις γιορτές που δεν έχει τόσο κόσμο αλλά έχει την γιορτινή ατμόσφαιρα. ( όσα δε φτάνει......:D )

vkosta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
?
Καλές χριστουγεννιάτικες εκδρομές σε όλους.
Φεύγω με οργανωμένο για Αιθιοπία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα