lilliaστις 29/12 φεύγω για 10 μέρες για Λιβύη (αρχαιολογικός γύρος)
αν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες, για καταλυματα, τιμες,φαγητο, αξιοθεατα.tnks!!!!εχω εντυπωσιαστει με τον Αγιο Αθανασιο .φαντασου οτι σε 2 χρονια πηγα 2 φορες οδικως και ειμαι στην αλλη ακρη της Ελλαδας και ειμαι και της αποψης οταν εχεις την ευκαιρια για ταξιδι να δεις κατι καινουριο.αλλα εκει ειναι το κατι αλλο....ειδικα την πρωτη φορα που πηγα πρωτοχρονια ηταν τελεια!και καιμακτσαλαν φυσικα το τελειο χιονοδρομικο.ψαξ'το και κλεισε εγκαιρως
να πας αγαπητε φιλε ειναι υπεροχα,πηγα περυσι τα χριστουγεννα αλλα φυγαμε απο το ρεθυμνο με 18 βαθμους και φτασαμε πραγα με -8 τα ειδαμε όλα...και εγω και οι 50,000 ελληνες που είμαστε πραγα αν δεν εχεις κλεισει ξενοδοχειο το hofmeister 5 αστερων κοντα στη γεφυρα του καρολου μας αρεσε αποφυγε το movenpick γιατι πολυ βιομηχανοποιημενο μου φανηκε, πολυ ωραια ηταν και η κρουαζιερα στο μολδαβα βραδυνη ώρα με ποταμοπλοιο μη τη χασεις,Εγω πάλι με την μισή Ελλάδα φαντάζομαι στην Πραγα. 20 με 29/12. Ευτυχώς η Δρέσδη ίσως το σώσει λίγο. Anyway ανυπομωνώ.