PitchforkSally
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αιγαίο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιρλανδια, Σιβηρία,Sealand
Σιένα, Ιταλία. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
ας πούμε..εκτός από καλο φαγητό, καλό καιρό, θάλασσα..να συνεχίσω?έχει τα πάντα
το καλό φαγητό ήξερα να το βρω και το βρήκα.ας πούμε..εκτός από καλο φαγητό, καλό καιρό, θάλασσα..να συνεχίσω?
εγώ θα έλεγα τη φράση σου μόνο για μία πόλη στην Ευρώπη. την Αιώνια.
σιγουρα θα βρηκες φαγητο..δεν ηταν προσωπικο το σχολιο.. απλα το Βερολινο δεν εχει τα παντα. το φαγητο λειπει, δεν ειναι δα και γαστριμαργικος προορισμος..το καλό φαγητό ήξερα να το βρω και το βρήκα.
ο καιρός δεν με απασχολεί, καθώς εγώ είμαι παντός καιρού και πάσης πλεύσης.
όσο για τη θάλασσα λείπει κι απ' την Αιώνια. Αλλά την αγαπάω κι αυτή γιατί έβγαλε έναν Μάρκο Αυρήλιο.
Απολυτη ταυτιση φιλε Samion....Roma xsempre !!!!!! Οχι οτι θα με χαλαγαν και οι αλλες πολεις......Italia dalla tera che natto l' uomoας πούμε..εκτός από καλο φαγητό, καλό καιρό, θάλασσα..να συνεχίσω?
ας πούμε..εκτός από καλο φαγητό, καλό καιρό, θάλασσα..να συνεχίσω?
δεν με πείθεις, δεν σε πείθω. προφανως στο θέμα της πόλης δεν καθίσταται δυνατή η ταύτιση...σιγουρα θα βρηκες φαγητο..δεν ηταν προσωπικο το σχολιο.. απλα το Βερολινο δεν εχει τα παντα. το φαγητο λειπει, δεν ειναι δα και γαστριμαργικος προορισμος..
το ίδιο ισχύει και για τον καιρό..
όσο για τη θάλασσα ειπα να μη βαλω φωτο μπαναλ απο παραλιες..δες μία..
το κοινό όναμα του πτηνού στη φωτο: SEAgull..δεν με πείθεις, δεν σε πείθω. προφανως στο θέμα της πόλης δεν καθίσταται δυνατή η ταύτιση...
παρ'όλο που δεν θέλω να φανώ κακοπροαίρετη δεν μπορώ να συγκρατηθώ και να μην αναφέρω ότι ως γνωστόν οι γλάροι στη στεριά έχουν στέκι τους σκουπιδότοπους. δεν είναι προσωπικό...
ή έχεις μεγάλη φαντασία ή έχεις μπερδευτεί τρομερά. μήπως έχεις κάνει εσύ μπάνιο στη Γερμανία και κρίνεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια; γιατί εγώ στο Βερολίνο γεμίζω τη μπανιέρα μου και χαλαρώνω , τώρα τα περι μπάνιου είναι μάλλον απεικάσματα.το κοινό όναμα του πτηνού στη φωτο: SEAgull..
η tita το έθεσε καλύτερα. το Βερολίνο είναι ωραία πόλη να ζεις. that's all. μη λέμε όμως ότι τα έχει όλα..
για τον καιρό σε άλλο τόπικ είχα ποστάρει τα σχετικά με ηλιοφανεια και ημερες βροχής λινκ. αστεια πράγματα. θαρραλέα που έκανες μπάνιο στη Γερμανία. αντε κ στο Σεβενίγκεν (αν το λέω σωστά..). τύφλα να έχουν οι ιταλικές παραλίες..