makisg
Member
ε.. αν είναι για εκεί ελεύθερα,να πας.Μα γιατι? Εγω, αν και απαντησα Ελβετια, τωρα τελευταια γλυκοκοιταω κ την Honolulu, Hawaii!
ε.. αν είναι για εκεί ελεύθερα,να πας.Μα γιατι? Εγω, αν και απαντησα Ελβετια, τωρα τελευταια γλυκοκοιταω κ την Honolulu, Hawaii!
Ο Gorgos είναι πονηρός...ΥΓ2: σαν νέος στο forum ομολογώ οτι με έχει εντυπωσιάσει ο χρήστης gorgos
Αρχι..........;εγω αν δεν ζουσα εκει που ειμαι θα ηθελα να ειμαι η στιν βιτορια στην βραζιλια η μανδριτη ισπανιας
Το Βήμα, περσινά ξινά σταφύλια.
Χαρας στον Ελληνα που ελληνοξυπνα...Δεν θα ήθελα να ζω στο εξωτερικό μόνιμα όταν θα κάνω οικογένεια,μεγαλώσω αποκτήσω "σταθερή" ζωή.
Ίσως να ζήσω 3-4 χρόνια για διδακτορικές σπουδές.
Αντίθετα θα ήθελα να βρισκόμουν στα Χανιά ή Κέρκυρα ή κάπου που βρίσκεται τμήμα θετικών επιστημών τέλος-πάντων ώστε να μπορώ να εργαστώ σαν καθηγητής να έχει θάλασσα ήπια & χαλαρή ζωή να μπορώ να έχω το δικό μου σπίτι με κήπο και να MHN με εκμεταλλεύεται κανένα "σύστημα"..
Θέλω να γίνω κυρ Παντελής -> (watch?v=8G1bwt3czkg με την μόνη διαφορά ότι μέσα από την ερεύνα μου θα αφήσω κάτι.. και όχι τόσο θρήσκος είμαι 20 και μέσα από όλο αυτό που συμβαίνει στην χώρα έχω απογοητευτεί χωρίς να έχω καμία υποχρέωση,κανένα άγχος το να βρω άμεσα δουλειά εφόσον ακόμα σπουδάζω.
θα πείτε και στο εξωτερικό δεν θα μπορείς να έχεις μια ήρεμη και ήπια ζωή ; που να έχει αυτά που περιγράφεις ;
Σίγουρα αλλά εδω είναι οι φίλοι μου,οικογένεια άνθρωποι που με φροντίζουν τόσα χρόνια και ίσως κάποτε θα χρειαστεί να τους δω...δεν θα ήθελα να βρισκόμουν μακριά.
Καλα αυτοι που τα γραφουν ας πανε να ζησουν στην Πατμο και μετα τα ξαναλεμε...Το Βήμα, περσινά ξινά σταφύλια.
Όσο για την Πάτμο τα έχουμε ξαναπεί.
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/12212-%F4%E1-10-%E5%E9%E4%F5%EB%EB%E9%E1%EA%DC-%EC%DD%F1%E7-%ED%E1-%E6%E5%E9%F2-%F3%F4%E7%ED-%E5%F5%F1%FE%F0%E7.html
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E5%E9%F2-%F3%F4%E7%ED-%E5%F5%F1%FE%F0%E7.html
Δεκέμβριο-Ιανουάριο-Φεβρουάριο στη Μελβούρνη (με condominium στην περιοχή Docklands, κατά προτίμηση -λέει ο άφραγκος άνεργος), Μάρτιο μέχρι και Νοέμβριο στη γύρα.