Borealis
Member
Βάλε λίγο Ρέθυμνο που τους έπρηξα με τα Χανιά, χάλια το Μπαλί αλλά νόμιζα ότι είναι Νομός ΗρακλείουΚρήτη είμαι τώρα Ρέθυμνο...Χρόνια πολλά!!!
Βάλε λίγο Ρέθυμνο που τους έπρηξα με τα Χανιά, χάλια το Μπαλί αλλά νόμιζα ότι είναι Νομός ΗρακλείουΚρήτη είμαι τώρα Ρέθυμνο...Χρόνια πολλά!!!
Ρεθυμνο ειναι! Πριν δυο καλοκαιρια ειχα κανει το γυρο της Κρητης!Βάλε λίγο Ρέθυμνο που τους έπρηξα με τα Χανιά, χάλια το Μπαλί αλλά νόμιζα ότι είναι Νομός Ηρακλείου
Ελπίζω όχι μόνο σε παραλίες σαν αυτή που έβαλες! Η Κρήτη έχει απίστευτα πράγματα (θα βάλω και άλλα μη τυχόν και σας λείψει!)Ρεθυμνο ειναι! Πριν δυο καλοκαιρια ειχα κανει το γυρο της Κρητης!
Εχω καταγωγη απο ΚρητηΕλπίζω όχι μόνο σε παραλίες σαν αυτή που έβαλες! Η Κρήτη έχει απίστευτα πράγματα (θα βάλω και άλλα μη τυχόν και σας λείψει!)
Βορεια Μακεδονια;Χώρα και πόλη!Προσπάθησα να δυσκολέψω τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω με τόσα τσακάλια !!! View attachment 308195
Την έσβησα!! και ΟΧΙΜουσειο Φαμπερζε, Αγια Πετρουπολη! Φαινεται στη φωτο που εχεις επισυναψει!
Ναι!Την πάτησα τελικά!!Bade baden Γερμανια
Δεν ξερω πως το εκανες αλλα ειχες ανεβασει την κυρια φωτο(σε μεγαλη εικονα) με σβησμενα τα γραμματα και ειχες και ενα επισυναπτομενο απο κατω σε μικρη εικονα με τα γραμματα κανονικα!!!Ναι!Την πάτησα τελικά!!