Θέλω να ξυριστώ και να καλλωπιστώ μη με δει το αρνί και φύγει..Βαλε και εσυ ενα ooops στη ταμπελα..
Χρονιά;Το βρήκε η πολίτης του κόσμου παιδιά, Βερολίνο η αποδόμηση του κοινοβουλίου της DDR
Ανεβασε κριτικη στο αντιστοιχο θεμα. Εγω σημερα δεν προλαβα!Αντε είδα την ταινία μου και τώρα παίζουμεεεε!
Επειδή (υποτίθεται) ότι είχε αμίαντο, στην πραγματικότητα θέλανε να το ξεφορτωθούνε για τους γνωστούς λόγους, η αποδόμηση, κοινώς γκρέμισμα κράτησε πολλά χρόνια, εγώ έχω διάφορες φάσεις από 2006-2009. Στη θέση του κτίσθηκε πλέον το Χούμπολτ, το οποίο είναι ανακατασκευή σε μεγάλο μέρος του παλατιού που καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς του Βερολίνου. Θα είναι ένα τεράστιο Μουσείο και πολιτιστικό κέντρο μάλλον φαραωνικής αντίληψης.Χρονιά;
Κυρια μου να δηλωσετε παρουσια στο αντιστοιχο θεμα για τις κινηματογραφικες σας αποριες!!!Ποιά βλέπατε, αυτή με το παιδάκι στην Ινδία που χάθηκε;
Ενδιαφέρον, σ' ευχαριστώ!Επειδή (υποτίθεται) ότι είχε αμίαντο, στην πραγματικότητα θέλανε να το ξεφορτωθούνε για τους γνωστούς λόγους, η αποδόμηση, κοινώς γκρέμισμα κράτησε πολλά χρόνια, εγώ έχω διάφορες φάσεις από 2006-2009. Στη θέση του κτίσθηκε πλέον το Χούμπολτ, το οποίο είναι ανακατασκευή σε μεγάλο μέρος του παλατιού που καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς του Βερολίνου. Θα είναι ένα τεράστιο Μουσείο και πολιτιστικό κέντρο μάλλον φαραωνικής αντίληψης.
Για να δείς πως είναι να περιμένεις.....θα βαλετε αποψε φωτο η να μη ξεροσταλιάζουμε άδικα;;