Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Που να ξέρω βρε !!! Ούτε ποιος είναι αυτός δεν ξέρω....Αντί να μου απαντήσεις, κάθεσαι και γελάς. Όλα στον γουγλη πια πρέπει να τα ψάχνω!
Που να ξέρω βρε !!! Ούτε ποιος είναι αυτός δεν ξέρω....Αντί να μου απαντήσεις, κάθεσαι και γελάς. Όλα στον γουγλη πια πρέπει να τα ψάχνω!
Το νομίσατε κυρία μου ότι αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι; Θα εμπλουτίσετε εγκυκλοπαιδικά τις γνώσεις σας κ επίσης θα προστατευτείτε από το ΑλτσχάιμερΠου να ξέρω βρε !!! Ούτε ποιος είναι αυτός δεν ξέρω....
Πολύ ωραία! ποιος είναι αυτός ο Ναδάλ;;;Το νομίσατε κυρία μου ότι αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι; Θα εμπλουτίσετε εγκυκλοπαιδικά τις γνώσεις σας κ επίσης θα προστατευτείτε από το Αλτσχάιμερ
Με την ησυχία σου! Εγώ μαθαίνω την ιστορία της Μαγιόρκα τώραΔωστε μου λιγο χρονο. Ψαχνω να βρω
Ω Θεέ. Ξέρει κάθε χωριουδάκι και πέτρα αυτού του πλανήτη και δεν έχει ξανακούσει τον Ραφαέλ Ναδαλ. Στο Τοπ-3 των τενιστών παγκοσμίως. Φέντερερ και Τζόκοβιτς οι άλλοι δύο. Ορίστε, έμαθες και τένις σήμερα.Πολύ ωραία! ποιος είναι αυτός ο Ναδάλ;;;
Είναι ωραίος;;; Και δεν βλέπω τένιςΩ Θεέ. Ξέρει κάθε χωριουδάκι και πέτρα αυτού του πλανήτη και δεν έχει ξανακούσει τον Ραφαέλ Ναδαλ. Στο Τοπ-3 των τενιστών παγκοσμίως.
Μόνο ο νο 1 τενίστας στον κόσμο. Σκιζει διαρκώς τον δικό μας τσιτσιπα και δεν του έχει αφησει γκραν σλαμ για γκραν σλαμ!Πολύ ωραία! ποιος είναι αυτός ο Ναδάλ;;;
Καλούλης, αλλά δεν πρόλαβες, παντρεύτηκε.Είναι ωραίος;;; Και δεν βλέπω τένις
Είναι ωραίος;;;Μόνο ο νο 1 τενίστας στον κόσμο. Αξίζει διαρκώς τον δικό μας τσιτσιπα και δεν του έχει αφησει γκραν σλαμ για γκραν σλαμ!