Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μία ολοκληρωμένη απάντηση δεν έχουμε δώσει!Άγιος Σώστης στον Λαγανα
Μία ολοκληρωμένη απάντηση δεν έχουμε δώσει!Άγιος Σώστης στον Λαγανα
Nobody is perfectΜία ολοκληρωμένη απάντηση δεν έχουμε δώσει!
Πες τη ολόκληρη εσύ. Εγώ δεν μπορώ να βάλω φώτο τώραNobody is perfect
χαχαχα πραγματικά! Δεν ξέρω σε ποιόν να κατωχυρώσω τη νίκη!Μία ολοκληρωμένη απάντηση δεν έχουμε δώσει!
Ας βάλει όποιος προλάβειχαχαχα πραγματικά! Δεν ξέρω σε ποιόν να κατωχυρώσω τη νίκη!
Στον @Borealis που βρήκε τη Ζάκυνθο? Σε σένα που βρήκες το Λαγανά ή στον @Dr Snoopy που το είπε ολοκληρωμένα?
Εγώ δεν μπορω να βάλω γατί έχω δουλειαΑς βάλει όποιος προλάβει
Σε ευχαριστώ για το ''μικρούλης'' θα σε ευγνωμονώ εσαεί! Ισλανδία είναι αλλά ο θεός και εσύ ξέρετε που είναιΛοιπόν μικρούλη @Borealis θα βάλω φώτο, έτσι απροκάλυπτα, αυθαίρετα και δεν θυμάμαι τι άλλο είχες πει
Αξιοθέατο
View attachment 315796
Δεν είναι turf house αυτό καλέ μου άνθρωπε!Έχω δώσει το αίμα μου για αυτό το νήμα, έχω δει 2763 turf houses in Iceland και κανένα δεν είναι ίδιο με αυτό, έχω βρει όμως το αρχιτεκτονικό γραφείο (PK Arkitektars) που φτιάχνουν παρόμοια, δικαιούμαι κάτι κυρία? δώσε κάτι τέλος πάντων!
ότι έχει γρασιδένια στέγη είναι turf house, τι όχι? δεν θα αντέξω τον πόνοΔεν είναι turf house αυτό καλέ μου άνθρωπε!
Ακόμα δεν τα παράτησες;;; Αγαπάμε το παιχνίδι τα μαλα!
Βοηθεια (όχι ότι την χρειάζεσαι....) :είναι κέντρο ενημέρωσης ενός σημαντικού ηφαιστείου της χώρας. Βρες το ηφαίστειο τουλάχιστον
Έλα πες το, αφού το βρήκεςότι έχει γρασιδένια στέγη είναι turf house, τι όχι? δεν θα αντέξω τον πόνο