• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Που είναι στον κόσμο (v3)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μία ολοκληρωμένη απάντηση δεν έχουμε δώσει! :haha:
χαχαχα πραγματικά! Δεν ξέρω σε ποιόν να κατωχυρώσω τη νίκη!
Στον @Borealis που βρήκε τη Ζάκυνθο? Σε σένα που βρήκες το Λαγανά ή στον @Dr Snoopy που το είπε ολοκληρωμένα?

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Λοιπόν μικρούλη @Borealis θα βάλω φώτο, έτσι απροκάλυπτα, αυθαίρετα και δεν θυμάμαι τι άλλο είχες πει :p

Αξιοθέατο
FB_IMG_1588697357818.jpg

Borealis

Member
Λοιπόν μικρούλη @Borealis θα βάλω φώτο, έτσι απροκάλυπτα, αυθαίρετα και δεν θυμάμαι τι άλλο είχες πει :p

Αξιοθέατο
View attachment 315796
Σε ευχαριστώ για το ''μικρούλης'' θα σε ευγνωμονώ εσαεί! Ισλανδία είναι αλλά ο θεός και εσύ ξέρετε που είναι

Borealis

Member
Έχω δώσει το αίμα μου για αυτό το νήμα, έχω δει 2763 turf houses in Iceland και κανένα δεν είναι ίδιο με αυτό, έχω βρει όμως το αρχιτεκτονικό γραφείο (PK Arkitektars) που φτιάχνουν παρόμοια, δικαιούμαι κάτι κυρία? δώσε κάτι τέλος πάντων!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχω δώσει το αίμα μου για αυτό το νήμα, έχω δει 2763 turf houses in Iceland και κανένα δεν είναι ίδιο με αυτό, έχω βρει όμως το αρχιτεκτονικό γραφείο (PK Arkitektars) που φτιάχνουν παρόμοια, δικαιούμαι κάτι κυρία? δώσε κάτι τέλος πάντων!
:haha: Δεν είναι turf house αυτό καλέ μου άνθρωπε!
Ακόμα δεν τα παράτησες;;; :hug:Αγαπάμε το παιχνίδι τα μαλα!
Βοηθεια (όχι ότι την χρειάζεσαι....) :είναι κέντρο ενημέρωσης ενός σημαντικού ηφαιστείου της χώρας. Βρες το ηφαίστειο τουλάχιστον :)

Borealis

Member
:haha: Δεν είναι turf house αυτό καλέ μου άνθρωπε!
Ακόμα δεν τα παράτησες;;; :hug:Αγαπάμε το παιχνίδι τα μαλα!
Βοηθεια (όχι ότι την χρειάζεσαι....) :είναι κέντρο ενημέρωσης ενός σημαντικού ηφαιστείου της χώρας. Βρες το ηφαίστειο τουλάχιστον :)
ότι έχει γρασιδένια στέγη είναι turf house, τι όχι? δεν θα αντέξω τον πόνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα