Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Στη χώρα ναιτρώνε παγκολίνους εκεί?
Χώρα ναι-πόλη οχιΚίνα - Pingyao ;
Οχι PingyaoΜου φαίνεται έχει πολλά δεντρα τριγύρω για να είναι Pingyao!
Στη χώρα ναιτρώνε παγκολίνους εκεί?
Χώρα ναι-πόλη οχιΚίνα - Pingyao ;
Οχι PingyaoΜου φαίνεται έχει πολλά δεντρα τριγύρω για να είναι Pingyao!
Πρέπει να βρώ μία πόλη στην Κίνα τώρα;....είσαι τρελός!Χώρα ναι-πόλη οχι
Ναι
Ναι
Βρήκες την επαρχία,τώρα και την πόληHUNAN. KINA
Χα-χα,το δικό μου είναι πταίσμα σε σχέση με το δικό σου !!!!!!Πρέπει να βρώ μία πόλη στην Κίνα τώρα;....είσαι τρελός!
Τα δικά μου με τη Ρουμανία είναι αθώα μπροστά σε αυτό....
ΟχιChenzhou !
Ναι,μην πάθεις και κάτι και δεν ξέρω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει σήμερα !!!! Πάντως μετά την εύρεση της επαρχίας ήταν σχετικά εύκολο,δεδομένου ότι το Fenghuang είναι Unesco Heritage Centre, πανέμορφο και σχετικά κοντά και στο περίφημο Zhangjiajie.Νομίζω ότι είναι must για όποιον ταξιδέψει προς εκείνη την περιοχή της Κίνας.Πληροφορίες δίδονται και φωτογραφίες προσφέρονταιFenghuang;;; μη πεις όχι!
Σημαντική η συμβολή σουFenghuang συμφωνώ κι εγώ
Παρόλο που δεν είμαι φαν, μου άρεσε αυτό που είδα....μπήκε σελιδοδείκτης αν και τον βλέπω να πιάνει αράχνες....Ναι,μην πάθεις και κάτι και δεν ξέρω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει σήμερα !!!! Πάντως μετά την εύρεση της επαρχίας ήταν σχετικά εύκολο,δεδομένου ότι το Fenghuang είναι Unesco Heritage Centre, πανέμορφο και σχετικά κοντά και στο περίφημο Zhangjiajie.Νομίζω ότι είναι must για όποιον ταξιδέψει προς εκείνη την περιοχή της Κίνας.Πληροφορίες δίδονται και φωτογραφίες προσφέρονται
Μην είσαι απαισιόδοξη.Να το συνδυάσεις με το Zhangjiajie,το ξέρεις φαντάζομαι από το Avatar.Εξίσου υπέροχοΠαρόλο που δεν είμαι φαν, μου άρεσε αυτό που είδα....μπήκε σελιδοδείκτης αν και τον βλέπω να πιάνει αράχνες....
Και αυτό τώρα που έψαχνα το είδα οτι είναι εκεί....δεν ήξερα ότι αυτό το τοπίο είναι στην Κίνα!...Zhangjiajie,