Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Όχι το βρήκες είναι οι Μnajdra templesII-Misqa
Όχι το βρήκες είναι οι Μnajdra templesII-Misqa
Είναι ένα απο τα 7 μεγαλιθικά μνημεία της χώραςΣτη βαλετα; δε θυμαμαι ονομα ομως
Πες την αληθεια! Διαβασες την ιστορια μου! Εε;;Είναι ένα απο τα 7 μεγαλιθικά μνημεία της χώρας
Την ιστορία σου την έχω διαβάσει μέχρι εκεί που την είχες αφήσει πριν την ξαναπιάσεις τώραΠες την αληθεια! Διαβασες την ιστορια μου! Εε;;
Παντως σε ακουσα! Ευτυχως που δεν την διαβασες γιατι δεν προλαβα να παωΤην ιστορία σου την έχω διαβάσει μέχρι εκεί που την είχες αφήσει πριν την ξαναπιάσεις τώρα
Ξέρω οτι έχεις πάει Μάλτα και πριν πας θυμάμαι που σου έλεγα να πατε σε ένα τουλάχιστον μεγαλιθικό μνημείο
Δεν έχεις ολοκληρώσει την ιστορία αν δεν κα΄νω λάθος και δεν ξέρω αν πήγατε σε κάποιο. Τελικά δεν πήγατε; Περάσατε τουλάχιστον καλά;;;Παντως σε ακουσα! Ευτυχως που δεν την διαβασες γιατι δεν προλαβα να παω
Την ολοκληρωσα χθες! Μετα απο 2,5 χρονια τα καταφερα! Α ρε καραντινα που μας χρειαζεται!!! Ψαχνω φωτο...Δεν έχεις ολοκληρώσει την ιστορία αν δεν κα΄νω λάθος και δεν ξέρω αν πήγατε σε κάποιο. Τελικά δεν πήγατε; Περάσατε τουλάχιστον καλά;;;
Θα την διαβάσω και την υπόλοιπηΤην ολοκληρωσα χθες! Μετα απο 2,5 χρονια τα καταφερα! Α ρε καραντινα που μας χρειαζεται!!! Ψαχνω φωτο...
Τι αυτο ηταν;;Θα την διαβάσω και την υπόλοιπη
Καληνύχτα και καλή συνέχεια!
Αύριο έχω εγερτήριο. Τελείωσε η άδεια μου...Τι αυτο ηταν;;
Ε μία λόξα την έχω....Ρε συ @Sassenach77 εχω handicap στις φωτογραφιες σου. Ολο αρχαια βαζεις και δεν εχω ιδεα απ' αυτα.