Που είναι στον κόσμο (v3)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πες την αληθεια! Διαβασες την ιστορια μου! Εε;;
Την ιστορία σου την έχω διαβάσει μέχρι εκεί που την είχες αφήσει πριν την ξαναπιάσεις τώρα :)
Ξέρω οτι έχεις πάει Μάλτα και πριν πας θυμάμαι που σου έλεγα να πατε σε ένα τουλάχιστον μεγαλιθικό μνημείο :)

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Την ιστορία σου την έχω διαβάσει μέχρι εκεί που την είχες αφήσει πριν την ξαναπιάσεις τώρα :)
Ξέρω οτι έχεις πάει Μάλτα και πριν πας θυμάμαι που σου έλεγα να πατε σε ένα τουλάχιστον μεγαλιθικό μνημείο :)
Παντως σε ακουσα! Ευτυχως που δεν την διαβασες γιατι δεν προλαβα να παω :icon_redface:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Παντως σε ακουσα! Ευτυχως που δεν την διαβασες γιατι δεν προλαβα να παω :icon_redface:
Δεν έχεις ολοκληρώσει την ιστορία αν δεν κα΄νω λάθος και δεν ξέρω αν πήγατε σε κάποιο. Τελικά δεν πήγατε; Περάσατε τουλάχιστον καλά;;;

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Δεν έχεις ολοκληρώσει την ιστορία αν δεν κα΄νω λάθος και δεν ξέρω αν πήγατε σε κάποιο. Τελικά δεν πήγατε; Περάσατε τουλάχιστον καλά;;;
Την ολοκληρωσα χθες! Μετα απο 2,5 χρονια τα καταφερα! Α ρε καραντινα που μας χρειαζεται!!!:haha: Ψαχνω φωτο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε συ @Sassenach77 εχω handicap στις φωτογραφιες σου. Ολο αρχαια βαζεις και δεν εχω ιδεα απ' αυτα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αύριο έχω εγερτήριο. Τελείωσε η άδεια μου...

Ρε συ @Sassenach77 εχω handicap στις φωτογραφιες σου. Ολο αρχαια βαζεις και δεν εχω ιδεα απ' αυτα.
Ε μία λόξα την έχω....
Εγώ πάντως έχω βάλει πολλούς σελιδοδείκτες στις δικές σου φώτο... :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom