Mέγιστε δεν το κάνουμε πιο χοντρό το παιχνίδι για να έχει και κάποιο ενδιαφέρον... ας πούμε πάνω από 5 φορές...
Βόννη: Είναι αλήθεια ότι συνήθως πήγα για δουλειά, αλλά τις μισές τουλάχιστον είχα ευκαιρία να επιλέξω τον τόπο της δουλειάς και φρόντισα να είναι εκεί. Καταπράσινος τόπος, Ρήνος, τοπικό Riesling εξαιρετικής ποιότητας κλπ.τι ακριβώς σε έκανε να θέλεις να ξαναζήσεις το ταξίδι σε αυτές τις μαγευτικές πόλεις?
Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο πρωτο πρωτο απο Ελλαδα ειναι ο Γαιος στους Παξους που εχω παει 2 φορες, γιατι πραγματικα ερωτευτηκα αυτο το μερος κ θα θελα να εμενα πιο κοντα για να παω ξανα κ ξανα...Σε ποιές πόλεις (εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας) έχετε πάει και ξαναπάει επειδή σας άρεσαν πάρα πολύ;; Όχι να έτυχε αλλά να ξαναπήγατε επειδή θέλατε να ξαναζήσετε αυτό το ταξίδι..
Όσοι δεν έχουν πάει πότε δύο φορές στο ίδιο μέρος μπορούν να γράψουν την πρώτη πόλη που σκοπεύουν οπωσδήποτε να ξαναδούν επειδή ήταν υπέροχη!
Συμφωνώ για τις Βρυξέλλες! Άνετα ξαναπήγαινα, και από κει κάνεις εξορμήσεις και σε άλλες υπέροχες βέλγικες πόλεις..Βρυξέλλες. Μ' αρέσουν. Κακό είναι? Έχουν και εξαιρετικές μπύρες...
Βρυξέλλες. Μ' αρέσουν. Κακό είναι? Έχουν και εξαιρετικές μπύρες...
Συμφωνώ για τις Βρυξέλλες! Άνετα ξαναπήγαινα, και από κει κάνεις εξορμήσεις και σε άλλες υπέροχες βέλγικες πόλεις..
Θα συμφωνήσω μαζί σας!Οι Βρυξελλες ειναι απο τους πιο υποτιμημενους προορισμους, κι εγω ανετα ξαναπηγαινα