Lucia86
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικαγο(?)και Ιταλια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδια,για 3 μηνες!!!
Τα ταξιδια στους πολους της γης τα τελευταια χρονια εχουν γινει της μοδας. Αρκετος κοσμος επισκεπτεται τα μερη αυτα της γης για να δουν τους παγους που προκειται να λιωσουν. Για να δεις τους παγους της Ανταρκτικης, παιρνεις ενα αεροπλανακι απο τη Ν. Ζηλανδια νομιζω και κοιτας τους παγους απο ψηλα:roll:Dubai και εμένα δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση να πάω, αλλά μιας και είναι ένας φίλος εκεί, μπορεί κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, στο δρόμο προς κάπου αλλού. Ανταρκτική όμως είναι μέσα στα μέρη που θέλω να πάω ΠΟΛΥ, πριν λιώσουν όλοι οι πάγοι φυσικά, αφού είναι μοναδικό μέρος. Δυστυχώς το ταξίδι αυτό παραμένει ακόμα ακριβό για μένα, ελπίζω πως κάποια στιγμή όμως θα γίνει!
Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου κάνει καμία αίσθηση να πάω στην Ιταλία. Ίσως επειδή είναι τόσο κοντά στην Ελλάδα και τους Ιταλούς δεν τους πολυσυμπαθώ, δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον στη χώρα αυτή. Κάποια στιγμή θα πάω σίγουρα και ίσως αλλάξω γνώμη αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου.
Δε θελω να παω γιατι νιωθω οτι βοηθω κ εγω στην καταστροφη τους και σε αυτου του ειδους την εμπορευματοποιηση της φυσης. Καποια οικοσυστηματα πρεπει να μενουν απατητα αφου ειναι τοσο ''ευαισθητα''.
Κι εγω θα πηγαινα Ντουμπαι αν ειχα ενα φιλο. Και παλι, δε θα πηγαινα για το Ντουμπαι
αλλα για το φιλο, οπως πηγαινω στο Μιλανο και στη Ιταλια γενικοτερα.
Περναω καλα γιατι ειναι οι φιλες μου εκει και παντα εχουν να μου δειξουν μια ομορφη γωνια.