osfialgia
Member
Η παραβαση της νομοθεσίας ειναι ο κανόνας, όχι μονο της εργατικηςΓιατί στη χώρα που ζω εγώ η παράβαση της εργατικής νομοθεσίας δεν είναι η εξαίρεση,είναι ο κανόνας.
Η παραβαση της νομοθεσίας ειναι ο κανόνας, όχι μονο της εργατικηςΓιατί στη χώρα που ζω εγώ η παράβαση της εργατικής νομοθεσίας δεν είναι η εξαίρεση,είναι ο κανόνας.
Άντε ρε,δεν γίνονται αυτά......Ή, όπως μου συνέβη πριν 2-3 χρόνια, ο εργοδότης απειλεί μέσω τρίτου προσώπου ότι πρέπει να δεχτείς το Χ ποσό ως αποζημίωση (για όλες τις παρανομίες του) και να αποσύρεις την καταγγελία στην επιθεώρηση, αλλιώς θα σε "τσακίσει" και όχι μόνο δε θα πάρεις αυτά που δικαιούσαι, αλλά και θα ενεργήσει έτσι ώστε να μην μπορέσεις να βρεις δουλειά στην ειδικότητά σου, δυσφημίζοντάς σε.
Υ.Γ. να σας ενημερώσω το δραματικό, χθες Κυριακή: δυστυχώς οι χιλιάδες τουρίστες από τα 3 κρουαζιερόπλοια, είχαν ενημερωθεί για το "ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ" και με πούλμαν έκαναν ωραίες εκδρομές στο πανέμορφο Πήλιο (και κάποιοι λίγοι στα Μετέωρα, όπου ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ) και .... θαύμασαν την φύση, φυσικά δωρεάν!!! Είμαστε φιλότιμος κόσμος εδώ στο Βόλο: τους κάνουμε όλους οικονομία!!!
Υ.Γ. να σας ενημερώσω το δραματικό, χθες Κυριακή: δυστυχώς οι χιλιάδες τουρίστες από τα 3 κρουαζιερόπλοια, είχαν ενημερωθεί για το "ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ" και με πούλμαν έκαναν ωραίες εκδρομές στο πανέμορφο Πήλιο (και κάποιοι λίγοι στα Μετέωρα, όπου ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ) και .... θαύμασαν την φύση, φυσικά δωρεάν!!! Είμαστε φιλότιμος κόσμος εδώ στο Βόλο: τους κάνουμε όλους οικονομία!!!
Φίλε, στις 8.9.11, βρέθηκα στο Μιλάνο, όπου με πρωτοβουλία και διαφημιστική υποστήριξη του περιοδικού VOGUE (γίνεται σε όλες τις πρωτεύουσες, ακόμα κι εδώ), τα καταστήματα έμειναν ανοικτά ως μετά τα μεσάνυκτα και όχι μόνο....Τό δίκιο του εργάτη έχει σημασία !!!!!! ολα τα άλλα είναι ιστορίες για δράκους ......
...και συ βρε καλό παιδί θα παρεξηγηθείς αν, παρά τον ..."σκοπό της κρουαζιέρας", κάποιοι λοξοδρομήσουν και μπουν σε κανένα μαγαζί???Σκοπος της κρουαζιερας λοιπον ηταν το Πηλιο και τα Μετεωρα, γι αυτο επιασαν Βολο και γι αυτο δεν ανοιξαν τα εμπορικα. Αδικα κατακρινεις τον εμπορικο συλλογο της πολης σου, ηξεραν τι εκαναν.
Αυτο να δω κιολας να πληρωνουμε να δουμε την φυση. εχουμε ξεφυγει τελικα.
Η καταστρατηγηση των νομων στην λογικη της ευκολης κονομας μας εφτασε εδω....και συ βρε καλό παιδί θα παρεξηγηθείς αν, παρά τον ..."σκοπό της κρουαζιέρας", κάποιοι λοξοδρομήσουν και μπουν σε κανένα μαγαζί???
Μα τι λογική είναι αυτή??? Να μη δούμε "καπιταλιστή" να τα κονομήσει???
Αφού τις άλλες (καθημερινές) μέρες οι μισοί μένουν στη πόλη. Εσύ τι είσαι τελικά ..."ο υπεύθυνος αυστηρής τήρησης προγράμματος" της κρουαζιέρας???
Την πρόταση μου σε προϊόντα και υπηρεσίες θέλω να τους κάνω κι εγώ κι αυτοί ας διαλέξουν.
Δεν δικαιούμαι???
2. Ξέρω πολύ καλά τις προσπάθειες που γίνονται απο νησιά στα οποία δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν κρουαζιερόπλοια προκειμένου να τα προσελκύσουν....Πέρασε λοιπόν από το ονειροπόλο μυαλό μου, οι επιχειρηματίες μας εδώ, να έστελναν νέους χαμογελαστούς εθελοντές (τα παιδιά μας φτάνουν) στα κρουαζιερόπλοια, να καλωσορίσουν τους τουρίστες, να τους καλέσουν στη πόλη, να κερνάμε παντού καφέ και γλυκό κουταλιού.....
Και μετά ξύπνησα!!!
Αν είναι δυνατόν ΕΜΕΙΣ τέτοια πράματα....
....Δεν είμαστε Ινδία ούτε θα γίνουμε!!!!....