misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Καλησπέρα σας!! Έχω κλείσει εισιτήρια για Πορτογαλία τέλη Φεβρουαρίου.... θα σας πω λιγο πρώτα πως θα κυλίση το προγραμμά μου ( τι θα διαβάσετε στην ιστορία της επιστροφής).... Θα πάω με την κοπέλα μου για μια βδομάδα και σχεδών κάθε μέρα θα βρισκόμαστε σε άλλη πόλη. Αρχικά θα παμε στη Γκιμαράες όπου θα μας φιλοξενήσει ένας φίλος μου Πορτογάλος και θα μας ξεναγήση και στην πόλη , όπως μου είπε μία μέρα είναι υπερ αρκετή για να τα δούμε όλα εκει. Την επόμενη μέρα θα πάμε στο Πόρτο (λογικα θα έρθει μαζί μας) ξέρω ότι σε μια μέρα δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα αν κάποιος έχει πάει και πιστεύει ότι υπάρχει κάτι που αξίζει να δούμε ας μου το προτείνει ( δεν ενδιαφέρομαι για μουσεία εκτός και αν είναι αρχαιολογικά) . Την 3η μέρα θα πάμε όλοι μαζί στο Αβέιρο μια μικρή πολη την οποία μου πρότεινε ο φίλος μου να επισκεφτούμε αλλά όπως μου είπε και για αυτόν θα είναι ξένη... οποιαδήποτε πρόταση για εδώ καλοδεχούμενη! . Την επόμενη μέρα οπωσδήποτε μέχρι μεσημέρι πρέπει να είμαστε Λυσαβόνα!! ( το βράδυ παίζει ο ΠΑΟΚ ) εδώ θα ήθελα ενα καλό ξενοδοχείο στο κέντρο κοντά σε μετρό όποιος έχει να προτείνει 60-70 ευρώ για ένα δύκλινο δωμάτιο με πρωινό... θα έχουμε ενα απογευματάκι και την επόμενη μέρα για να δούμε ότι προλάβουμε και το βράδυ πετάμε για Λονδίνο.... ευχαριστώ σε όσους θα απαντήσουν όποιες προτάσεις καλοδεχούμενες!