taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Το θέμα μας είναι οι πολύχρωμες πόλεις. Οι πόλεις στο Ρατζαστάν όμως μάλλον προς μονόχρωμες μου κάνουνJodhpur... το manelaki βαρέθηκε να κάνει σχόλιο!!!
Το θέμα μας είναι οι πολύχρωμες πόλεις. Οι πόλεις στο Ρατζαστάν όμως μάλλον προς μονόχρωμες μου κάνουνJodhpur... το manelaki βαρέθηκε να κάνει σχόλιο!!!
Thank youJodhpur... το manelaki βαρέθηκε να κάνει σχόλιο!!!
Αν αλλαξουμε το τιτλο σε "Χρωματιστες πολεις"?Το θέμα μας είναι οι πολύχρωμες πόλεις. Οι πόλεις στο Ρατζαστάν όμως μάλλον προς μονόχρωμες μου κάνουν
Το θέμα μας είναι οι πολύχρωμες πόλεις. Οι πόλεις στο Ρατζαστάν όμως μάλλον προς μονόχρωμες μου κάνουν
Δικες σου ειναι οι φωτογραφιες vario;
Γιατί στη Vernazza τα χρώματα χωρίς ήλιο είναι έτσι:Γιατι υπερβολη? Τα χρωματιστα σπιτακια της καραιβικης πχ ειναι υπεροχα και δενουν πολυ με το γυρω τοπιο...
Παντως εγω τις συγκεκριμενες φωτος (του αρθρου εννοω, οχι αυτες που ποσταρες ) δεν τις βλεπω και υπερβολικα επεξεργασμενες χρωματικα...Γιατί στη Vernazza τα χρώματα χωρίς ήλιο είναι έτσι:
Με λίγο ήλιο έτσι:
Με πολύ ήλιο και απογευματινοβραδυνή δεν έχω αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν έχει τα υπερβολικά χρώματα της φωτογραφίας του άρθρου.
Δες τη θάλασσα και θα το καταλάβεις.
Edit: Το αρχικό μου σχόλιo είχε να κάνει με την επεξεργασία των φωτογραφιών και όχι με την επιλογή για την πολυχρωμία των πόλεων - χωριών.