taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Οριακά είσαι ΟΚ.Όσοι έχετε πάει στο Τορούν θεωρείτε ότι 4 ώρες είναι οκ για την πόλη ή είναι λίγες;
Οριακά είσαι ΟΚ.Όσοι έχετε πάει στο Τορούν θεωρείτε ότι 4 ώρες είναι οκ για την πόλη ή είναι λίγες;
Νόμιζα θα έλεγες 4 μέρες και τρόμαξα Ναι, 4 ώρες είναι καλά σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις σκοπό να κανεις κάτι συγκεκριμένο.Κρίνοντας από το μέγεθος της πόλης φαντάζομαι κι εγώ ότι θα είναι απλά οκ. Θα κοιτάξω αν με ενδιαφέρει και κάποια δραστηριότητα κι αν ναι θα αφήσω μεγαλύτερα περιθώρια. Ευχαριστώ.
Όχι και 4 μέρες!Νόμιζα θα έλεγες 4 μέρες και τρόμαξα Ναι, 4 ώρες είναι καλά σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις σκοπό να κανεις κάτι συγκεκριμένο.
Kαι για Γκντανσκ πολλες μου φαινονται, θα μπορουσατε να βαλετε αλλη μια εκδρομη. Πχ μια μερα ολη Γκντανσκ, μια Γκντανσκ και Σοποτ, μια Γκντανσκ με λιγο Τορουν και αλλη μια με μια ακομα εκδρομη.Όχι και 4 μέρες!
4 μέρες θα έχουμε στο Γκντανσκ και από αυτές τη μια λέω να πάμε στο Τορούν.
Καλα ειναι 3 μέρες Gdansk, εχει αρκετα πράγματα να κάνεις.Kαι για Γκντανσκ πολλες μου φαινονται
Συμφωνώ! Αν σας εμπνέουν τα μεσαιωνικά κάστρα, "κλασική" εκδρομή από το Γκντανσκ είναι και το Malbork.Kαι για Γκντανσκ πολλες μου φαινονται, θα μπορουσατε να βαλετε αλλη μια εκδρομη. Πχ μια μερα ολη Γκντανσκ, μια Γκντανσκ και Σοποτ, μια Γκντανσκ με λιγο Τορουν και αλλη μια με μια ακομα εκδρομη.
Με το flixbus είναι 2 ώρες και 15 λεπτά και με μια τοπική εταιρεία λίγο λιγότερο, οπότε είναι εντάξει. Δεν είναι και κοντά αλλά έχουμε κάνει και πιο μακρινές εκδρομές.Η διαδρομη απο και προς Τορουν ειναι καμποσες ωρες. Το "υπολοιπο μερας στο Γκντανσκ" νομιζω οτι θα ειναι πολυ πολυ μικρο.
Ο γρίφος του Frombork λύθηκε! Υπάρχει λεωφορείο από το Έλμπλαγκ. Στην αρχή νόμιζα κι εγώ ότι χρειάζεται αυτοκίνητο, γιατί στο rome2rio δε βγάζει την επιλογή του λεωφορείου. Ωστόσο το βρήκα εδώ:Το Φρομποργκ το ειχα κι εγω στο ματι, αλλα η συνδεση ηταν γριφος, οποτε ακυρο. Μια λυση ειναι απο Ελμπλαγκ με ταξι.
Κατατοπιστικότατος. Εκανες δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο Γκντανσκ;Έκανα το ίδιο πρόγραμμα πριν ένα μήνα (Τριήμερο Αγ. Πνεύματος). Το ίδιο το κέντρο του Gdansk (χωρίς μουσεία) είναι μισή μέρα υπόθεση. Βάλε και ένα δίωρο στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αλληλεγγύης, κι έχεις ένα απόγευμα για το Sopot. Το Torun θα σου φάει αρκετό χρόνο, αλλά αξίζει. Όπως αξίζει και το Malbork (που είναι και world heritage), για την τελευταία μέρα (και έχεις και χρόνο το μεσημέρι για μέρος από το κέντρο του Gdansk, αν την πρώτη μέρα σου μείνουν εκκρεμότητες).
Το Sopot είναι ενδιαφέρον μεν, αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά. Αν δε σου βγαίνει, μπορείς και να το περιορίσεις ακομη και σε 30'.