Tonia L.
Member
Μπορείς να γελάς όσο θες. Το γεγονός είναι ότι έδωσα αυτούσια τα στοιχεία από την ιστοσελίδα του αλατωρυχείου, για να διορθώσω την λανθασμένη πληροφορία που έδωσες.Σημασια δεν εχει τι ωρα κλεινει αλλα μεχρι ποια ωρα μπορεις να μπεις μεσα .Ουσιαστικα 18.00 κλεινει το λοιπον σε αυτο που εστειλες....Η εισοδος γινεται σε γκρουπ απο τη στιγμη που 18.00 μπει το τελευταιο δεν μπορεις να μπεις στον χωρο...Γελαω που προτεινεις 6 ξυπνημα 1.30 ωρα δρομο 3-4 ωρες τουρ 1.30 ωρα επιστροφη και μετα αλλη μια ωρα πηγαινε ελα αλατωρυχεια ...τουρ εκει 2-3 ωρες κ μετα λες προλαβαινεις κ βολτα στο κεντρο...Ολο αυτο δεν μου μοιαζει εκδρομη αλλα προγραμμα στρατοπεδου....
Από εκεί και πέρα ο συνδυασμός Άουσβιτς και Αλατωρυχείων δεν είναι εύκολος αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολος. Κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου γίνεται να συνδυαστούν. Από άποψη χιλιομέτρων στο Άουσβιτς είναι γύρω στα 4 - 5 χιλιόμετρα και η διαδρομή στα Αλατωρυχεία 3,5 χιλιόμετρα. Το δύσκολο δεν είναι τόσο το περπάτημα. Το δύσκολο (που το ανέφερα και στο πρώτο μήνυμά μου κάπως αόριστα) είναι ότι αυτά που βλέπεις στο Άουσβιτς μένουν βαθιά χαραγμένα στο μυαλό και αυτό δυσχεραίνει το να εκτιμήσεις πλήρως όσα βλέπεις στα Αλατωρυχεία. Ο ερωτών θέλει σε 2 μέρες να δει Κρακοβία, Άουσβιτς και Αλατωρυχεία. Κατά την προσωπική μου γνώμη, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να έχει μια πιο πλήρη εικόνα της Κρακοβίας και να την δει και πρωί και βράδυ.
Μπορείς να διαφωνήσεις. Μπορείς και να γελάσεις. Πάντως εγώ πήγα και για μπύρες το βράδυ. Άλλωστε δεν είμαστε όλοι το ίδιο ούτε έχουμε ίδιες προτιμήσεις.
Last edited: