galat
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση αρνητικό φαινόμενο την διόγκωση του social. Το γεγονός αυτό δεν δείχνει παρά μία ανάγκη των μελών, που δεν νομίζω ότι πρέπει ή μπορεί να παραγνωριστεί. Άλλωστε η συχνή ενασχόληση κάποιου με το social, αυξάνει την συμμετοχή του στο site και σίγουρα αυξάνει και την συμμετοχή του και στα λοιπά καθαρά τουριστικά θέματα.
Νομίζω όμως ότι θα άξιζε να είχαμε κάποια στατιστικά στοιχεία από τον Def. Πόσα θέματα ανοίγουν στο social σε ένα μήνα και πόσα στο λοιπό site; Το ίδιο επίσης για τον αριθμό των απαντήσεων. Για να μην μιλήσω για τον αριθμό των μελών, που μπαίνουν στο social ή στο λοιπό site. Με τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαμε ίσως να μιλήσουμε πιό συγκεκριμένα.
Νομίζω όμως ότι θα άξιζε να είχαμε κάποια στατιστικά στοιχεία από τον Def. Πόσα θέματα ανοίγουν στο social σε ένα μήνα και πόσα στο λοιπό site; Το ίδιο επίσης για τον αριθμό των απαντήσεων. Για να μην μιλήσω για τον αριθμό των μελών, που μπαίνουν στο social ή στο λοιπό site. Με τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαμε ίσως να μιλήσουμε πιό συγκεκριμένα.