• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολυ φορτωμενο και Αναζητηση Λεξεων

XRISTOS71

Member
Τι ρωτάς και εσυ τωρα βρε Κώστα !!!!!!!!!!!:rolleyes:

Μαλλον δεν φταίει η ακτινοβολία αλλά αυτο που μας ψεκάζουν απο αέρος
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ :haha:

Πάντως και το δικό μου φορητό κολλάει σε εκνευριστικό βαθμό
αλλά μάλλον έχει βαλει και λίγο το χεράκι του ο ΟΤΕ.
Κωστάκη ακούς???????????????????:bleh:

Απο το σπίτι πάντως με forthnet κολλάει ελάχιστα εως καθόλου η σελίδα του forum :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ταβερ σε βλεπω που γελας και μη μου κρυβεσαι εμενα:bleh:
Απο κανενα απο τους 2.
Απλα εκει που γκρινιαζαμε ολοι ομαδικα σημερα ,πεταει ενας συναδελφος οτι (το ειπανε λεει και στις ειδησεις) οτι καποια ακτινοβολια παρεμποδιζει τις τελευταιες μερες κινητα,ιντερνετ ,gps κλπ
Υπό συνθήκες, δημιουργείται όντως πρόβλημα σε κάποιες μορφές τηλεπικοινωνιών από της ηλιακές κηλίδες. Αλλά ούτε τόσες ώρες διαρκεί το φαινόμενο, ούτε μπορεί να εκδηλώνεται ως πρόβλημα πρόσβασης στο travelstories (μόνο), ενώ μου φαίνεται απίθανο το σχολικό δίκτυο να χρησιμοποιεί τέτοιες μορφές επικοινωνίας.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ποστ 12-13
μη δειτε εσεις κοροιδια να τρεξετε:haha: Μονο ο ταβερ ειναι σοβαρο παιδι εδω μεσα
ποστ 14
Καλος ο Lovecraft .
ποστ 15
δεν κολλαει μονο στο φορουμ
γενικα σερνονται

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ποστ 12 δεν κοροιδευει... εαν εβλεπες λιγο Λιακοπουλο θα καταλαβαινες. Αλλα εσυ που να παρακολουθησεις σοβαρη εκπομπη;

manelaki

Member
Το πρωτο: Συμφωνω αλλα απο καπου πρεπει να βγουν και τα εξοδα για τη λειτουργια του. Οποτε μαλλον ειναι αδυνατον.

Το δευτερο: Χρησιμοποιησε την εξελιγμενη αναζητηση... αν καταλαβα καλα τι ζητας.
Ευχαριστω! Ναι τη δοκιμασα και μαλλον αυτη με καλυπτει ;)

Για το πρώτο, δεν φταίνε οι διαφημίσεις, αλλά γενικά ότι το σάιτ κατά την εξέλιξή του ανά τα χρόνια έχει μέσα κώδικα που πρέπει να γίνει optimize, δηλαδή να βελτιωθεί, για να γίνει πιο γρήγορο. Αυτό δυστυχώς για να μας το κάνει κάποιος επαγγελματίας του χώρου ζητάει πολλά λεφτά, οπότε τόχω στις άμεσες προτεραιότητές μου να το παλέψω μόνος μου τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Για την αναζήτηση, έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτεί η αναζήτηση σε επίπεδα, όπως υπάρχει πάνω δεξιά. Αν δε σου κάνει κανένα από αυτά, πάτα εξελιγμένη αναζήτηση που λέει και ο από πάνω :D
Γι'αυτο κι εγω ειπα οτι φταινε οι διαφημισεις ή δε ξερω τι αλλο. Μου φανηκε λιγο περιεργο να φταινε μονο οι διαφημισεις, κι αλλες σελιδες εχουν αλλα δε κολλανε. Ενταξει, ευχαριστω πολυ. Κατα τα αλλα μια χαρα ευχρηστο μου φαινεται και αμεσως βρισκω αυτο που θελω. :D καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας :D

ΥΓ. δε γνωριζω τιποτα περι βουντου... Εγω απο χθες το βραδυ μπαινω μια χαρα :bleh:

XRISTOS71

Member
ποστ 12 δεν κοροιδευει... εαν εβλεπες λιγο Λιακοπουλο θα καταλαβαινες. Αλλα εσυ που να παρακολουθησεις σοβαρη εκπομπη;

Πέσ΄τα βρε tripakia γιατί στο τέλος θα νομίζει κανείς οτι τα λέμε για πλάκα :cool:.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ο Λιακό μπορεί να λέει ό,τι μ%#@ θέλει αλλά οι επιστήμονες δε νομίζω να τον μιμούνται. Έχει δίκηο (φυσικά) ο taver που λέει για τις ηλιακές κηλίδες. Πέραν τούτου, όμως, πρόσφατα (πριν 3-4 μέρες) έβλεπα ρεπορτάζ σε αγγλόφωνο κανάλι για υπερβολική δραστηριότητα στον ήλιο που ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού (με τα κατάλληλα μέσα KLEOPATRA, μη στραβωθείς κιόλας - εδώ είναι η "πλάκα" :bleh: ) και από τη γη και εκφράζονταν φόβοι για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οριστε λοιπον που γελουσατε ολοι εσεις οι αποπανω.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Κι εμένα μου κολλάει τους τελευταίους μήνες όταν μπαίνω μέσω VPN. Καθυστερεί πολύ να φορτώσει και συχνά βγάζει μύνημα λάθους. Σε άλλα site δεν έχω πρόβλημα, αλλά ούτε και στο travel stories πριν από 2-3 μήνες είχα, κι ας έμπαινα πάλι με VPN.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κι εμένα μου κολλάει τους τελευταίους μήνες όταν μπαίνω μέσω VPN. Καθυστερεί πολύ να φορτώσει και συχνά βγάζει μύνημα λάθους. Σε άλλα site δεν έχω πρόβλημα, αλλά ούτε και στο travel stories πριν από 2-3 μήνες είχα, κι ας έμπαινα πάλι με VPN.
Γιατί χρειάζεσαι κάποιο VPN (Virtual Private Network) για να μπεις στο travelstories, δεν το πιάνω... ?

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Δεν χρειαζομαι VPN για να μπω στο travelstories, χρειάζομαι VPN για να βγω στο Internet γενικά.. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα άλλα site δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom