KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Αυτο το Πασχα καναμε εξορμηση προς τη Μεσα Μανη για μια ακομα φορα .Οσα χρονια και αν κυκλοφορω σε αυτο τον ευλογημενο τοπο ,παντα υπαρχει κατι καινουριο να δουμε και να εξερευνησουμε .Αυτη τη φορα επιχειρησαμε να περπατησουμε μεχρι το ακρωτηριο Τηγανι απεναντι απο το χωριο Μεζαπο.Και λεω επιχειρησαμε γιατι κατι τα αγκαθια στη διαδρομη,κατι η γκρινια των συνοδοιπορων μου ....δεν φτασαμε μεχρι την ακρη του ακρωτηριου ,ωστε να θαυμασουμε την απεραντη θαλασσα μπροστα.... οπως θα επιθυμουσα η ιδια.
Ειπαμε να παμε ανοιξη ετσι ωστε να μην γκαγκανιασουμε απο τον ηλιο,αλλα τα χορταρια και τα βατα ηταν στο απογειο τους και δυσκολευαν τη διαδρομη.Καλα που δεν πεταχτηκε και κανενας φιδακας ...εχω φωτο και απο εναν σκοτωμενο!!!
Απο Αρεοπολη λοιπον παιρνετε το δρομο προς Γερολιμενα ,αλλα στριβετε προς το χωριο Σταυρι.Απο κει παει ο περιπατητικος δρομος προς το ακρωτηριο Τηγανι.
Ειπαμε να παμε ανοιξη ετσι ωστε να μην γκαγκανιασουμε απο τον ηλιο,αλλα τα χορταρια και τα βατα ηταν στο απογειο τους και δυσκολευαν τη διαδρομη.Καλα που δεν πεταχτηκε και κανενας φιδακας ...εχω φωτο και απο εναν σκοτωμενο!!!
Απο Αρεοπολη λοιπον παιρνετε το δρομο προς Γερολιμενα ,αλλα στριβετε προς το χωριο Σταυρι.Απο κει παει ο περιπατητικος δρομος προς το ακρωτηριο Τηγανι.