Πολιτιστικά του κόσμου.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλημέρα σας.
Μου ήρθε η εξής ιδέα.
πέραν απο την τοποθέτηση των πολιτιστικών δρώμενων στο social νομίζω οτι σαν θεμα αξίζει να πάρει μια δική του θέση στο φόρουμ μας.
το ένα είναι οτι χάνονται στο social και το άλλο ειναι οτι μπερδεύονται με ένα σωρό σαχλες που ολοι μας γράφομε ..
αν οι admins έχουν καποιο τρόπο να το τοποθετήσουν καπως ξεχωριστά θα ήτο καλό.πιστεύω οτι σε αυτό θα ανατρέξουν οσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για να ενημερωθούν και να σχολιάσουν!
ευχαριστώ θερμά.

dmdoc

Member

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
fitziano δεν εννοώ για οτι έχει να κάνει με ημερομηνίες γεγονότων,εκθέσεις κλπ.αυτα όλα φυσικά εκεί θα μπουν.
εννοώ για οτιδήποτε έχει πολιτιστική χροιά οτιδήποτε ειναι αυτό.
ξέρω οτι ειναι πονοκέφαλος για εσάς όλους ..μια ιδέα ειπα.

Last edited by a moderator:

dmdoc

Member
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πολιτιστικό μάλλον δεν έχει κύρια θέση σε ένα ταξιδιωτικό forum,και γιαυτό βρίσκεται στο social.Τα υπόλοιπα που περιλαμβάνουν δυνητική ταξιδιωτική επισκεψιμότητα αναρτώνται στο "ημερολόγιο"...καλά τα λέω fitz;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πολιτικά, αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, όλα αυτά ανήκουν σε αυτό που εδώ εμείς ονομάζουμε social forum, και αλλού ονομάζουν offtopic forum ή μπλα-μπλα (tribute to insomnia :D )

Κατ'εξαίρεσιν ΚΑΠΟΙΕΣ φορές κάποια πολιτιστικά ίσως εφάπτονται του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος και γι'αυτό τα βάζουμε είτε στα επίκαιρα είτε στο ημερολόγιο.

Ξεχωριστό φόρουμ λοιπόν για κάτι μη ταξιδιωτικό αυτή τη στιγμή μέσα στο Travelstories δε βλέπω πέραν του social.

:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou