εγώ πάλι έχω τη συνήθεια να αγοράζω ένα βιβλίο με αεροφωτογραφίες από τις πόλεις που επισκέπτομαι, χτες βρήκα μάλιστα ένα με την αθήνα που δεν το είχα πάρει είδηση!
για τη ρώμη, εκτός απ΄το giannicolo θα πήγαινα οπωσδήποτε στο giardino degli aranci στο aventino! πιστεύω ότι κόβει την ανάσα ακόμα περισσότερο ... ενώ η ρώμη απ΄το αεροπλάνο με απογοήτευσε και μένα, ειδικά το βράδυ. παρίσι, λονδίνο και εδιμβούργο από ψηλά πολύ όμορφες ...
edit: τώρα που το πρόσεξα, πώς και η αθήνα δεν εμφανίζεται σε λινκ όπως και οι άλλες πόλεις? δλδ ταξίδια εντός ελλάδας είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ?
μπράβο σου Χρίστο για τις υπέροχες φωτογραφίες,τις εικόνες αυτες τις έχω αποτυπομένες στο μυαλό μου γιατί εχω βρεθεί πολλές φορές στο Κόμο,
έχω δεί απο ψηλά:
το ΤΟΡΟΝΤΟ απο το CN TOWER,
τους καταρράκτες του Νιαγάρα απο το Skylamb tower η κάπως έτσι,
τη Νέα Υόρκη απο το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντιγκ,
τη Σιγκαπούρη από το μπάρ ενός πολύ ψηλού ξενοδοχείου,
το Παρίσι απο το Πύργο του Αιφελ,
τη Βουδαπέστη απο το λόφο Γκέλερτ,
την Αβάνα απο το πύργο πάνω απο το μαυσωλείο του Jose Marti,
Πολύ ωραίο το θέμα του τόπικ! Μπράβο! Έχω κι εγώ μανία με τα ψηλότερα σημεία κάθε πόλης και ήδη σημειώνω όλα τα σημεία που λέτε για να ξέρω πού θα πρωτοσκαρφαλώσω όταν επισκέπτομαι ένα νέο μέρος!
Εγώ ανέβηκα και θαύμασα την Πράγα από το καμπαναριό του Αγιου Βίτου!Πολλά πολλάαα σκαλοπάτια αλλά τι να κάνουμε...η θέα τέλεια!
Επίσης υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ -Sky View λέγεται- το βάζει πότε πότε η Ετ1.Δείχνει τις πόλεις με πλάνα από ελικόπτερο. Ειδικά η Ιταλία από ψηλά είναι ένα όνειρο...Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: Sky View ? sky view ? isoHunt ? the BitTorrent & P2P search engine