• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολεις απο ψηλα!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Άλλη μια καταπληκτική βραδυνή θέα πόλης από ψηλά, είναι η Σιγκαπούρη από το μπαρ του τελευταίου ορόφου (70ος) του Swisshotel The Stamford.

Δυστυχώς, οι φωτογραφίες που έχω είναι πολύ χάλια. Λέτε να φταίνε αυτά που ήπια? :D

Clemence

Member
εγώ πάλι έχω τη συνήθεια να αγοράζω ένα βιβλίο με αεροφωτογραφίες από τις πόλεις που επισκέπτομαι, χτες βρήκα μάλιστα ένα με την αθήνα που δεν το είχα πάρει είδηση!

για τη ρώμη, εκτός απ΄το giannicolo θα πήγαινα οπωσδήποτε στο giardino degli aranci στο aventino! πιστεύω ότι κόβει την ανάσα ακόμα περισσότερο ... ενώ η ρώμη απ΄το αεροπλάνο με απογοήτευσε και μένα, ειδικά το βράδυ. παρίσι, λονδίνο και εδιμβούργο από ψηλά πολύ όμορφες ...

edit: τώρα που το πρόσεξα, πώς και η αθήνα δεν εμφανίζεται σε λινκ όπως και οι άλλες πόλεις? δλδ ταξίδια εντός ελλάδας είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μπράβο σου Χρίστο για τις υπέροχες φωτογραφίες,τις εικόνες αυτες τις έχω αποτυπομένες στο μυαλό μου γιατί εχω βρεθεί πολλές φορές στο Κόμο,
έχω δεί απο ψηλά:
το ΤΟΡΟΝΤΟ απο το CN TOWER,
τους καταρράκτες του Νιαγάρα απο το Skylamb tower η κάπως έτσι,
τη Νέα Υόρκη απο το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντιγκ,
τη Σιγκαπούρη από το μπάρ ενός πολύ ψηλού ξενοδοχείου,
το Παρίσι απο το Πύργο του Αιφελ,
τη Βουδαπέστη απο το λόφο Γκέλερτ,
την Αβάνα απο το πύργο πάνω απο το μαυσωλείο του Jose Marti,

Phanton

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια
Νεα Υορκη, απο το Rockefeller προς το Central Park

και προς το άγαλμα της ελευθερίας

Bουδαπέστη

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Κων/Πόλη από την απέναντι μεριά των Στενών του Βοσπόρου..όσο βλεπει το μάτι ...πόλη..:shock:

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας
Πολύ ωραίο το θέμα του τόπικ! Μπράβο! Έχω κι εγώ μανία με τα ψηλότερα σημεία κάθε πόλης και ήδη σημειώνω όλα τα σημεία που λέτε για να ξέρω πού θα πρωτοσκαρφαλώσω όταν επισκέπτομαι ένα νέο μέρος!

Εγώ ανέβηκα και θαύμασα την Πράγα από το καμπαναριό του Αγιου Βίτου!Πολλά πολλάαα σκαλοπάτια αλλά τι να κάνουμε...η θέα τέλεια!

Επίσης υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ -Sky View λέγεται- το βάζει πότε πότε η Ετ1.Δείχνει τις πόλεις με πλάνα από ελικόπτερο. Ειδικά η Ιταλία από ψηλά είναι ένα όνειρο...Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:
Sky View ? sky view ? isoHunt ? the BitTorrent & P2P search engine

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα