North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Δεν έχω πάει Καραϊβική αλλά μου φαίνεται πιο πράσινη στις δορυφορικές. Συν ότι διαβάζω μόνο καλά λόγια εδώ στο φόρουμ για τα νησιά εκεί.
..........Καραιβικη ηθελα καποτε πολυ, μεχρι που πηγαν καποιοι φιλοι και μας ειπαν οτι ειναι σαν την Κρητη αλλα με λιγο παραπανω βλαστηση, οποτε μου εφυγε!
Αχ λυπήσου μας καλή μουΑρχικό μήνυμα απο Natasa Ch
οι φιλοι αυτοι (οι οποιοι μαλιστα -κρατηθειτε!- κερδισαν το ταξιδι αυτο το 2012 του Αγ.Βαλεντινου)...(αδικη που ειναι η ζωη, φαντασου η κοπελα ειχε ξαναπαει κι ομως το κερδισε!
Αααα νταξ ευκαιρίααα !!! Κοίταξε μόνο αν βρεις κανένα πακέτο σε ταξιδιωτικό γραφείο (γιατί υπάρχουν προσφορές για νεόνυμφους)...που να συνδυάζει διανυκτερεύσεις σε 2-3 νησάκια...Tahiti-Moorea-Bora Bora με ξενοδοχεία και αεροπορικά μαζί...Ξερω ξερω... Μπορα Μπορα! εψαξα αεροπορικα πριν καμια εβδομαδα για πλακα και εκαναν τα 2 εισιτηρια 18.000! και για 10 μηνες μετα ετσι? μαλλον επρεπε ομως να βαλω one way..
18000 euro? Εισαι σιγουρη;Natasa Ch said:Ξερω ξερω... Μπορα Μπορα! εψαξα αεροπορικα πριν καμια εβδομαδα για πλακα και εκαναν τα 2 εισιτηρια 18.000! και για 10 μηνες μετα ετσι? μαλλον επρεπε ομως να βαλω one way..
κοιτα ρε να ζω στην καραιβικη και να μην το ξέρω....ε !! εχει αντι για δέντρα πουρνάρια αλλα δεν βαριέσαι θα τα μπολιασομε να γινουν φοινικοδεντρα..Ευχαριστω ολους!
Καραιβικη ηθελα καποτε πολυ, μεχρι που πηγαν καποιοι φιλοι και μας ειπαν οτι ειναι σαν την Κρητη αλλα με λιγο παραπανω βλαστηση, οποτε μου εφυγε! (ζουμε στα Χανια)
ναι ρε θα παει με αεριοθούμενο εσένα τι σε κόφτει??18000 euro? Εισαι σιγουρη;
Το δοκίμασα και εγώ από περιέργεια τώρα μέσω travel plan, για Ιούλιο του 2013(20 με 30), 2 εισιτήρια με επιστροφή...αναχώρηση από Αθήνα με British airways (2 στάσεις London και LA) με τελικό προορισμό Papeete και επιστροφή από Papeete με Air New Zealand (2 στάσεις LA και London)...σύνολο 3.617,46?18000 euro? Εισαι σιγουρη;
Αρχικό μήνυμα απο renata
ναι ρε θα παει με αεριοθούμενο εσένα τι σε κόφτει??
--gts άφησε την κουνια και απάντησε αν έχεις πάει στις σευχέλες!. GTS εχεις παει Σευχελες? δεν ειναι απαραιτητο να μεινουμε 15 μερες εκει, μπορουμε να μεινουμε εκει τις 10 και τις υπολοιπες μερες να τις περασουμε οπου ειναι το layover μας για Αθηνα! σας εχω ζαλισει ολους ε? μα ειναι τοσα τα μερη κι εμεις τοσο μικροι (και φτωχοι!)
κατσε να δω την σφαιρα αν έχω παει θα σου πω σε λίγοΡε παιδια μην κοροιδευετε! εγω για πλακα τα εψαξα στην airtickets και τοσα μου εβγαλε! Nicole ευχαριστω πολυ παντως! αλλα μονο η ταλαιπωρια ωσπου να φτασουμε εκει, θα κοιμομαστε 3 μερες!! (ο,τι δε φτανει η αλεπου..)
Ρενατα εσυ που ζεις Καραιβικη (αληθεια τωρα?) τι λες? εχεις ταξιδεψει εκει γυρω γυρω? ποιο μερος σου αρεσει πιο πολυ?