panpan
Member
Εχει ακουσει οτι ειναι ο Δεφ. εκει και θελει αυτογραφο.τι εχεις ακουσει για αυτη τη πολη που την βαζει πρωτη στις προτιμησεις σου?
Εχει ακουσει οτι ειναι ο Δεφ. εκει και θελει αυτογραφο.τι εχεις ακουσει για αυτη τη πολη που την βαζει πρωτη στις προτιμησεις σου?
Πώς σου ήρθε αυτό; (πέραν αυτού που λέει ο panpan )Εγώ πιστεύω είμαι η μικρή της παρέας!Έχω όνειρο να ζήσω μόνιμα στην Μελβούρνη !Σκέφτομαι να πάω κατευθείαν για σπουδές εκεί μόλις τελειώσω το λύκειο,και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα..Ούτε για το τι παίζει με την visa,ούτε για το εκπαιδευτικό σύστημα και θα ήθελα αν μπορείς να με ενημερώσεις! Επίσης,ένας φοιτητής θα τα έβγαζε πέρα μόνος του εκεί;
Τι είναι ο Δεφ; :Ρ Έχω ψάξει πάρα πολλά για αυτήν την χώρα,ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες χώρες για ζωή και θέλω πάρα πολύ ζήσω εκείΕχει ακουσει οτι ειναι ο Δεφ. εκει και θελει αυτογραφο.
Η νομική δεν χωρίζεται χονδρικά σε Αγγλοσαξωνικό(Αγγλία -ΗΠΑ-φαντάζομαι και Αυστραλία) και Ρωμαϊκό δίκαιο(Ελλάδα,Ιταλία,Γερμανία,Γαλλία κτλ);Νομική,βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να σπουδάσω εδώ και να πάω εκεί μετά..αλλά η νομική είναι περίεργος τομέας για να βρεις δουλειά στο εξωτερικό..
Το αφεντικό.Τι είναι ο Δεφ;
σαν να λέμε ο...... Θεός.Το αφεντικό.