dreamangel25
Member
ελα ομως που δεν θελουν,και εγω ειχα περασει απιστευτα εκει,τους ειπα να τους παρω και παργα μαζι μου αλλα προτειμουν νησακι!
σκεφτομουν τον πόρο με το αγόρι μου (δεν έχουμε μεταφορικό) για 10 μέρες...πιστευεις θα βαρεθούμε; έχει νεολαία το νήσι ή μόνο οικογένειες κ μεγάλους;και οι σπετσες ειναι κατι παρομοιο με την υδρα και ειναι καλα μερη για ζευγαροκατασταση εμενα μου αρεσει και ο πορος αλλα αυτα τα νησια τα βλεπω πιο πολυ σαν μια κοντινη αποδραση απο την αθηνα και οχι να παω 5-7 μερες το καλοκαιρι.
Στα Κουφονήσια δεν χρειάζεται αυτοκίνητο, δεν έχει συγκοινωνία και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποδήλατο ή τα πόδια σου.Στα κουφονήσια πας χωρίς αμάξι;έχει συγκοινωνία ή μπορείς και με ποδήλατο;
Θα βαρεθείτε κυρίως γιατί οι παραλίες είναι μάπα.σκεφτομουν τον πόρο με το αγόρι μου (δεν έχουμε μεταφορικό) για 10 μέρες...πιστευεις θα βαρεθούμε; έχει νεολαία το νήσι ή μόνο οικογένειες κ μεγάλους;
Υδρα δε εχει κτελ εχει καραβακια αν θες να πας σε πιο μακρυνες παραλιες που κοστιζουν αρκετα ομως...καλο κτελ θυμαμαι και στην Ιο παντως και στην Παρο και στην Συρο...τωρα δε ξερω τι ζητατε απο τις διακοπες σας για να σς προσανατολισω παραπανωΞεθαβω το τοπικ για να μη δημιουργω καινουριο
Ειμαστε και εμεις σε αναζητηση νησιου οπου θα μπορουμε να κινηθουμε οσο πιο ευκολα γινεται αν δεν υπαρχει αυτοκινητο (δεν εχει κανεις διπλωμα οποτε αποκλειεται αμεσως και η λυση του νοικιαρικου..).
Οι επιλογες λοιπον ειναι ειτε καποιο νησι με καλη συγκοινωνια ειτε καποιο πολυ μικρο που το γυριζεις ευκολα. Στην πρωτη κατηγορια μου εχουν πει για Ναξο, οπου μας ελκυει πολυ η αληθεια ειναι και αυτα που ακουσαμε για το φαγητο στο νησι (ειμαστε καλοφαγαδες ). Οποιος μπορει ας επιβεβαιωσει!
Στη δευτερη κατηγορια εχω βαλει Κουφονησια και μετα καποια πιο κοντα στην Αθηνα οπως Υδρα, Σπετσες κτλ.
Διαρκεια 4 διανυκτερευσεις.