taxidiara
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εεμμμ... Παρακαλείται η συντάκτης του εν λόγω ποστ να ενημερώνει το φόρουμ εκ των προτέρων για προορισμό και ώρες κ ημέρες αναχώρησής της μη συμπέσουμε πουθενά καλού-κακού λέμε τώρα... Μα τι γκαντεμιά είναι αυτή καλέ (πλάκα κάνω έτσι?)Τα δικά μου δεν τα λες και extreme ...μάλλον ταλαιπωρία !!! Το οτι μείναμε 14 ωρες αποκλεισμένοι νύχτα στο αεροδρόμιο της Βενετίας λόγω ισχυρής χιονόπτωσης ,σε ενα μικρό κομμάτι του αεροδρομίου με χιλίαδες ατομα χωρίς καρέκλα να κάτσεις ,χωρίς τίποτα ανοικτό να φας ,με κρύο ...και δυο μικρά παιδιά!!! Επίσης πάλι αποκλεισμός λόγω ισχυρής βροχης στο αεροδρόμιο του Μαιαμι μιας και είχε κλείσει το JFK σχεδόν μια ολόκληρη μέρα ...που απο στιγμη σε στιγμή όλο φεύγαμε και όλο μέναμε....Α και αλλος αποκλεισμός σε πούλμαν λογω χιονιά στη διαδρομή Καρλο βιβαρι- Πραγα ,για 7 ώρες με δίπλα το χιόνι βουνό ,με κρυο και ενα τριχρονο να θέλει μαμ ,κακα,και νάνι....και κίνδυνο να χάσεις και την πτήση!!! Αχ τι μου θυμίσατε....εχω και ωραία όμως και είναι τα περισσότερα!!!!