latinmania
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΓΝΩΣΤΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
Αν διαβάσεις όμως παραπάνω έγραψα οτι τιποτα δεν με τραβάει σε αυτή την πόλη και απλα προτιμω την Μαδριτη. Την πρωτη φορα οκ πηγα και επαθα αυτο στο ξενοδοχειο. Ομως παραπάνω γράφω και παλι οτι πηγα κ 2η φορα.Απλα δεν βρισκω κατι ωραιο προσωπικα(χωρις να λεω οτι σαν πολη ειναι ασχημη) και πιστεψε με και τις 2 φορες πηγα σε πολλα μερη δεν ηταν διαμονη 24ωρη.Εγω για παραδειγμα ειμαι ξετρελαμενη με το Παρισι. Υπαρχουν ομως ατομα που δεν τους αρεσει καθολου μα καθολου και χωρις να ειχαν εμπειριες με ξενοδοχεια κτλ. γουστα ειναι αυτα πιστευω.Και επειδη εχω ταξιδεψει αρκετα προς θεου μην αφησω να με αποτρεψει απο μια πολη μια κακια στιγμη σε ενα απλο ξενοδοχειο!!!θεωρω υπερβολικό, να απορρίπτεται μια ολόκληρη πόλη από μια κακιά στιγμή που ετυχε σε ενα ξενοδοχείο.
Και τι πόλη!!! Η Βαρκελώνη! Υπάρχουν σίγουρα και άλλα πολλά ξενοδοχεία εκεί που κοιτάνε τα κρεβάτια τους!
Απόψεις διαφορετικές και σεβαστές.
Με τέτοιο σκεπτικό, δεν θα ξαναπατούσα στο Πυθαγόρειο Σάμου οταν μας καταεφαγαν τα κουνουπια στο δωμάτιο το βράδυ, και έπεφταν και κάτι σοβάδες!
εντελώς φιλικά!