• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κ με τον Χ αντιδημαρχο θα πειστει η Ραιαν σίγουρα...αν δεν υπαρξει ζεστο χρήμα η εστω να το μυριστεί δεν γινεται τπτ. Αν εστελναν την Κουντουρα που θα φερει την China Eastern κατι θα γινοταν.

Borealis

Member
Σε λίγο καιρό το αεροδρόμιο θα μπορεί να εξυπηρετεί 12-14 εκ. κόσμο, το ξέρουν όλοι αυτό και μάλλον προετοιμάζονται (ελπίζω).

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δηλαδή αποχωρούν από τα σλοτς ενός αεροδρομίου που θα διπλασιάσει την κίνησή του για να επιστρέψουν όταν τα σλοτς θα είναι περιζήτητα και πανάκριβα λόγω της αύξησης κίνησης, λογική σαλάτα.
Όσο για το διπλασιασμό της κίνησης, ας καταφέρουν πρώτα στο Μακεδονία να ξεπεράσουν το HER σε επιβατική κίνηση και μετά ας γίνουν και υπερκόμβος των Βαλκανίων.

Borealis

Member
Δηλαδή αποχωρούν από τα σλοτς ενός αεροδρομίου που θα διπλασιάσει την κίνησή του για να επιστρέψουν όταν τα σλοτς θα είναι περιζήτητα και πανάκριβα λόγω της αύξησης κίνησης, λογική σαλάτα.
Όσο για το διπλασιασμό της κίνησης, ας καταφέρουν πρώτα στο Μακεδονία να ξεπεράσουν το HER σε επιβατική κίνηση και μετά ας γίνουν και υπερκόμβος των Βαλκανίων.
Η ράυαν αυξάνει συνεχώς και σταθερά τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη, το ότι αποχωρούν το βλέπεις μόνο εσύ. Τώρα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, που όντως είναι μεγάλη ήττα, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την επιχειρησιακή πολιτική της εταιρίας εκτός από αυτά που έχουμε ήδη πει, αν γνωρίζεις εσύ διαφώτισε μας και επίσης εξήγησε μας γιατί η Μακεδονία δεν μπορεί στο μέλλον να ξεπεράσει την κίνηση της Κρήτης.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ετσι οπως το βλεπω εγω, δεν αποχωρουν, σταματανε τα δρομολογια εσωτερικου, για να ξεκινησουν τα δρομολογια εξωτερικου. Το εκαναν κ περσι, θα το κανουν κ φετος.

panpan

Member
Προφανως εννοει οτι θα αυξηθουν τα εισητηρια στο δρομολογιο αυτο.
Αυτό!!
Από ότι φαίνεται εγκαταλείπει τα εσωτερικά δρομολόγια και αφήνει την εντζίαν χωρίς ουσιαστικό ανταγωνιστή, η οποία μάλλον θα επαναπροσδιορίσει και την τιμολογιακή της πολιτική.
Αυτό!!!

Τι εννοείς γέροντα;; ότι θα επιστρέψει η Ryanair κάποια στιγμή;;;
Όχι αυτό!! :bleh::bleh::bleh:

panpan

Member
Ετσι οπως το βλεπω εγω, δεν αποχωρουν,
Σωστά.
σταματανε τα δρομολογια εσωτερικου,
Πολύ σωστά.
για να ξεκινησουν τα δρομολογια εξωτερικου.
Α!!!Γειά σου. (Ξεκινήσουν-Αυξήσουν)

jimp

Member
Δε νομίζω ν' αφήσουν τ'αφήσουν να χαθούν, κάποια δρομολόγια θα αυξήσουν, κάτι καινούριο θα βάλουν, απλά δεν ξέρω πια από αυτά τα έκανε αεροπλάνο που είχε ως βάση την Αθήνα.

chrisbd

Member

Ε αυτό γράφω και γω ότι μπορεί να τα ανεβάσουν.. Δεν έπιασα για ποιανού αχλάδα εννοείς..

Τεσπα το Αθήνα Θεσσαλονίκη αεροπορικώς με 10 και 20 και 30 ευρώ πέθανε απο οτι φαίνεται.. κάτι 80 αρια και 100αρια απο δω και πέρα..

dimaq

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Η ελλιναιρ παντως που αναφερθηκε,εχουν ταξιδεψει γνωστοι μου και ειναι πολυ καλη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom