Δικαιούσαι 100 μλ σύνολο. Μη πάρεις περισσότερα. Και σε συσκευασία όχι ανώτερη των 100 μλ. Πχ μπορείς να πάρεις 2 μπουκαλάκια των 50μλ ή ένα των 100, ή 10 των 10 μλ. Κατάλαβες;Και μια τελευταια ερωτηση.Θα εχω μαζι μου καποια αντικειμενα οπως οδοντοκρεμα,αποσμητικο κτλ το καθενα κατω του οριου των 100ml.Αυτα θα πρεπει να τα εχω σε ξεχωριστη σακουλα η απλως μεσα στην χειραποσκευη? Ευχαριστω.
Μια διόρθωση: δικαιούσαι ένα λίτρο σύνολο. Για τις συσκευασίες καλά τα λέει η Φένια, αλλά κάνε τα όλα επί δέκα.Δικαιούσαι 100 μλ σύνολο. Μη πάρεις περισσότερα. Και σε συσκευασία όχι ανώτερη των 100 μλ. Πχ μπορείς να πάρεις 2 μπουκαλάκια των 50μλ ή ένα των 100, ή 10 των 10 μλ. Κατάλαβες;
Δεν εξετάζουν τί ποσότητα έχεις μέσα, ούτε αν είναι σφραγισμένα ή όχι .
Εννοείς ότι δεν επέτρεπαν να έχεις μαζί σου υγρά καθόλου?? :roll:μια χαρα -τελεια-για 3 φορα με ryanair απο Βολο γερμανια δεν αφηναν τιποτα απο υγρα οχι λιτρο-
Έχει να κάνει με το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Όχι με τη χώρα και όχι με την εταιρία.....ναι γερμανια δεν περνουσε τιποτα την κυριακη
Ποιο αεροδρόμιο δεν επιτρέπει τα υγρά; Γιατί;Έχει να κάνει με το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Όχι με τη χώρα και όχι με την εταιρία.....
Δεν έχω ιδέα. Και μένα μου κάνει εντύπωση. Κάτι γράφει ο sezar7 παραπάνω και σ' αυτό αναφέρομαι. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση για το αν θα τα επιτρέψουν ή όχι, είναι απόφαση που ανήκει στις αρχές ασφαλείας, δηλαδή στο αεροδρόμιο (όχι ως εταιρία, μην παρεξηγηθώ), κι όχι στην αεροπορική ή στη χώρα προορισμού.Ποιο αεροδρόμιο δεν επιτρέπει τα υγρά; Γιατί;
Δεν το αμφισβητώ, απλώς μου κάνει εντύπωση επειδή είναι κανονισμός της ΕΕ.