katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Και στην ώρα άφιξης (προσγείωση) είχε καθυστέρηση;Έκανα πολύ πρόσφατα δύο ταξίδια, σύνολο 4 πτήσεις. Στις 2 από αυτές είχε καθυστέρηση 15-45λεπτων. (δεν γραφω 3 γιατι δεν ειμαι σιγουρος)
Θεωρώ ότι μπορώ σαν μέλος του φόρουμ και επιβάτης να μπορω να γράψω αυτό που ειδα και να μην θεωρηθει σαν προσπαθεια μηδενισμου η λασπη προς την εταιρια.
Δε ξέρω εάν έτυχε ή εάν πέτυχε αυτό είδα, αυτο γράφω. Δεν έγραψα ποτέ ότι έχω κάνει εκτεταμένη έρευνα και το συμπέρασμα μου είναι αρνητικό. Γραφω οτι ειδα καθυστερησεις σε οσες πεταξα εγω.
Δεν ξερω στην γλωσσα των αεροπορικων τι εννουν ωρα αναχωρησης, ειναι η ωρα που μπαινει ο κοσμος στο λεωφορειο, ειναι η ωρα που μπαινουν ολοι μεσα και κλεινουν οι πορτες, ειναι η ωρα που τροχοδρομει, μηπως ειναι η ωρα που ξεκιναει το γκαζι στον διαδρομο; Εγω θεωρω οτι ειναι η ωρα που ξεκιναμε να τσουλησουμε προς τον διαδρομο.
Σε μια απο αυτες δινει αναχωρηση 11:30 το αεροπλανο τελικα τροχοδρομησε στις 12:15 (στην συγκεκριμενη τυγχαινει να εχω πληρη καταγραφη απο gps)
Στην καλυτερη ειναι αστοχες οι εκφρασεις "ας μην πεταμε λασπη" και "να μην μηδενίζουμε τα πάντα!"