Μια παρέα (ζευγάρι - οικογένεια) μπορεί να μην γίνετε να χωριστεί για χίλιους 2 λόγους! Όλα σχετικά είναι..Αλλα δεν γίνετε να κρίνεις μια εταιρία γιαυτό τον λόγο!Προφανως, σε ενα ταξιδι που θα ερθει 500 ευρω το ατομο τα 5 ειναι ψιχουλα. Ομως ψιχουλα απο δω, ψιχουλα απο κει, να πως τα 500 γινονται 600 τελικα. Και απο την αλλη σε ενα ταξιδι 5, 6, 7 μερων ενοχλει υοσο πολυ αν για συνολικα 4-5 ωρες χωριστει η παρεα; τεσπα, αναλογα τον ανθρωπο...
Υπάρχει. Λέγεται ταξιδιωτικη ασφάλιση και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη για ευρωπαικο ταξιδι λιγων ημερων.Τι καλά που θα ήταν αν Ράιαν σου έδινε κ τη δυνατότητα να αγοράσεις κ μια υπηρεσία που θα σου προσφερε όλες αυτές τις ανέσεις που σου δίνει μια ρεγκουλαρ αεροπορική εταιρεία στην περίπτωση που στραβωσει κάτι στην πτήση, βλ ομίχλες απεργίες κοκ.
Το εισιτήριο θα γινόταν ακριβότερο μεν, θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο δε.
Τώρα πέρας παμφτηνα, αλλά νιώθεις κ λίγο την ...αδρεναλίνη της ρωσικής (ιρλανδικής) ρουλέτας! ;-)
...τους 1001 απο αυτους τους θεωρω αστειους. Ναι, να μη χωριστεις απο ενα παιδι 5 -6 ετων, οκ το καταλαβαινω...Μια παρέα (ζευγάρι - οικογένεια) μπορεί να μην γίνετε να χωριστεί για χίλιους 2 λόγους!
Οποιος δε θελει να νοιωθει την αδρεναλινη μπορει να δινει τα 2πλα και να πετα με Aegean, alitalia κλπ. Δεν ειναι ακτοπλοικες μεταφορες οι αεροπορικες να πεις πως παει μονο μια εταιρια και καμια αλλη. ΠΑΝΤΑ υπαρχουβ εναλλακτικες στις αερομεταφορες, μπορει να μην ειναι απ ευθειας ή σε βολικες ωρες αλλα επιλογες υπαρχουν, δεν καταλαβαινω γιατι πεταει καποιος με FR με το ζορι. Αμ τι, ο ελληναρας θελει να πεταξει φθηνα, απ ευθειας, να φτανει αυστηρα στον προορισμο του μετα τις 11:00 ωστε να μην μεινει ουτε δευτερολεπτο χωρις δωματιο, η αναωρηση ομως απο Αθηνα να μην ειναι πριν τις 8 για να μην ξυπνησει αγριο χαραμα. Φυσικα, αντιστοιχως η αναχωρηση της επιστροφης να ειναι αυστηρα μεχρι τις 13:00, μην ειναι ομως πριν τις 9 γιατι θα πρεπει να ξυπνησει νωρις. Και την πιτα χορτατη και το σκυλο γεματο που λεει ενας φιλος...Τώρα πέρας παμφτηνα, αλλά νιώθεις κ λίγο την ...αδρεναλίνη της ρωσικής (ιρλανδικής) ρουλέτας! ;-)
Δεν νομίζω να εννοούμε το ίδιο πράγμα.Υπάρχει. Λέγεται ταξιδιωτικη ασφάλιση και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη για ευρωπαικο ταξιδι λιγων ημερων.
Πολυ που μας ενοιαξε, λες και ειναι δικη μας η εταιρια...Αισθάνομαι ότι κάποια μέλη προσβλήθηκαν για τον χαρακτηρισμό μου προς την συγκεκριμένη εταιρία
Μπορεί εσύ να το λες εκβιασμό,έστω και εντός εισαγωγικών,κάποιοι το λένε υπηρεσία που πρέπει να πληρωθεί.Η φτηνια του "εκβιασμού" δώσε κάτι παραπάνω και θα είσαι με την παρέα σου δεν μου αρέσει.
Τότε να πάρεις τις καλύτερες που θα είναι φτηνότερες.Δεν σε υποχρεώνει κανείς!!Άλλος δεν έχει πρόβλημα να δώσει 5ευρω παραπάνω σε αυτό αλλά 15ευρω για φαγητό αλλά 30ευρω για αποσκευές και να που έφτασε πιο ακριβά από τις ακριβές και καλύτερες εταιρίες.
Κι εγώ θέλω τις υπηρεσίες της Μόνικα Μπελούτσι αλλά βολεύομαι με την γυναίκα μου.Εγώ θα ήθελα μια low cost ταξιδιωτική ασφάλεια που θα πετάς πχ με Ράιαν , αλλά αν κάτι στραβωσει στην πτήση, να έχεις τις after sales services που έχει πχ η lufthansa!