STKF
Member
Πολύ λογικό να είσαι δυσαρεστημένος από την εταιρεία.Καλησπέρα σας. Παρόλο που για πτήσεις εξωτερικού προτιμώ τις κανονικές και όχι τις low cost αεροπορικές εταιρείες, για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του παρελθόντος έτους είχα αποφασίσει να ταξιδέψω με τη Ryanair για Düsseldorf (Weeze). Ως κάτοικος Αθήνας πρέπει να μεταβώ στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να πάρω άλλο αεροπλάνο με ξεχωριστό εισιτήριο. Το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Weeze αναχωρούσε στις 16:00 μμ. Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με την ίδια εταιρεία είχα κλείσει για τις 13:00. Στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος είχα φτάσει στις 11:00πμ. Κατά την άφιξή μου μας ανακοίνωσαν πως όλες οι πτήσεις της Ryanair για Θεσσαλονίκη θα καθυστερήσουν λόγω τεχνικής βλάβης. Μου κόπηκαν τα ύπατα. Θα χανα την πτήση από Θεσσαλονίκη. Αναγκάστηκα να πάω επί τόπου στην Aegean να κλείσω εισιτήριο για Θεσσαλονίκη και πιάνοντάς με στην ανάγκη πλήρωσα 167 ευρώ μιας και θα φευγε σε μία ώρα. Έτσι πρόλαβα την πτήση από Θεσσαλονίκη για Weeze. Όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων η πτήση που είχα προγραμματίσει μέσω Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στις 16:00, ώρα που πέταξα εγώ από Θεσσαλονίκη για Weeze Χώρια που το αεροπλάνο της Aegean ήταν πιο άνετο και ο πιλότος απογειώθηκε και προσγειώθηκε πολύ καλύτερα. Θύμωσα τόσο πολύ που από τότε πετάω μόνο με Aegean για Düsseldorf για να χω το κεφάλι μου ήσυχο να μη μου ξανασυμβεί. Και ας είναι πιο ακριβό.
Από την άλλη πλευρά έχω πετάξει με Ryanair πέντε φορές τα τελευταία τρία χρόνια, σε απευθείας πτήσει,ς και δεν είχε καμία καθυστέρηση.