εχεις δικιο, αλλα αν ειχε απο τα Χανια τωρα! 20ευρώ για Ρωμη...λεω εγω τωρα πως πιο φτηνα θα ερχοταν να παμε ενα ΠΣΚ στη Ρωμη απο να πηγαίναμε ενα ΠΣΚ στη Σητεια..ε?Βλέπω κόσμο να τσιμπάει επειδή λέει έχει σούπερ προσφορά για Ρώμη με 20 και 30 ευρώ. Ε και;;;; Όταν οι νορμάλ τιμές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και στην συγκεκριμένη εταιρία είναι 40-50 η διαφορά είναι 20 ευρώ. Σίγουρα ο καταναλωτής λειτουργεί πολύ ψυχολογικά και αυτό ειναι γνωστό στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε σοβαρής εταιρίας. Αλλά ρε παιδιά αξίζει για να γλιτώσεις 20 ευρώ να πας σε μια εποχή που δεν προγραμματίζεις μια εκδρομούλα και να μην την κάνεις μετά από 2 μήνες που σε βολεύει περισσότερο και ας πληρώσεις το 1/30 του μπάτζετ σου παραπάνω;;;;
Πιο φθηνά δεν θα έβγαινε σίγουρα, αλλά λόγος να γίνεται. Σε ένα τριήμερο πόσα χρήματα θα ξοδέψετε δύο άτομα; Τα 50-60 ευρώ τι ποσοστό των συνολικών σας εξόδων είναι; Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.
ετσι και αλλιώς δεν εχει απο Χανια τωρα γμτΠιο φθηνά δεν θα έβγαινε σίγουρα, αλλά λόγος να γίνεται. Σε ένα τριήμερο πόσα χρήματα θα ξοδέψετε δύο άτομα; Τα 50-60 ευρώ τι ποσοστό των συνολικών σας εξόδων είναι; Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.
Για χαβαλέ το έκανε ο άνθρωπος Και αν είχα άδεια καθημερινή , μπορεί να το έκανα κι εγώ για χαβαλέ. Πρόσφατα πήγα ημερήσια από Αγγλία στη Γαλλία και καθόλου δε με χάλασε.Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.
3-4 ώρες δύσκολα τις αποκαλείς ημερήσια όσο απολαυστική να είναι και η όλη διαδικασία της μετάβασης και της επιστροφής.Για χαβαλέ το έκανε ο άνθρωπος Και αν είχα άδεια καθημερινή , μπορεί να το έκανα κι εγώ για χαβαλέ. Πρόσφατα πήγα ημερήσια από Αγγλία στη Γαλλία και καθόλου δε με χάλασε.