• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Δεν αναβω τζακι, χρησιμοποιω μεσα, και δεν βαζω θερμοσιφωνα πανω αοπ 30 λεπτα την ημερα . ενταξει?

greg_thess

Member
Καλοπροαίρετα ρωτάω..δηλαδή του λες να μην πάει για να μην ξοδευτούν επιπλέον επίπεδα CO2;;

Triplover

Member
Με αυτό το δρομολόγιο είστε οριακά να το προλάβετε. Μάλλον το προλαβαίνετε αλλά ίσως καταλήξετε με την ψυχή στο στόμα. Πάντως, προσωπικά μιλώντας πάντα, δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη πλάκα να πάω για τρεις ώρες στη Ρώμη, αλλά γούστα είναι αυτά.

GTS

Member
Ουτε καφε δε προλαβαινεις να πιεις ανθρωπινα...ασε που το πηγαινε-ελα με το τρενο θα στοιχισει παραπανω απο το αεροπορικο.

Triplover

Member
Βλέπω κόσμο να τσιμπάει επειδή λέει έχει σούπερ προσφορά για Ρώμη με 20 και 30 ευρώ. Ε και;;;; Όταν οι νορμάλ τιμές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και στην συγκεκριμένη εταιρία είναι 40-50 η διαφορά είναι 20 ευρώ. Σίγουρα ο καταναλωτής λειτουργεί πολύ ψυχολογικά και αυτό ειναι γνωστό στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε σοβαρής εταιρίας. Αλλά ρε παιδιά αξίζει για να γλιτώσεις 20 ευρώ να πας σε μια εποχή που δεν προγραμματίζεις μια εκδρομούλα και να μην την κάνεις μετά από 2 μήνες που σε βολεύει περισσότερο και ας πληρώσεις το 1/30 του μπάτζετ σου παραπάνω;;;;

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Βλέπω κόσμο να τσιμπάει επειδή λέει έχει σούπερ προσφορά για Ρώμη με 20 και 30 ευρώ. Ε και;;;; Όταν οι νορμάλ τιμές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και στην συγκεκριμένη εταιρία είναι 40-50 η διαφορά είναι 20 ευρώ. Σίγουρα ο καταναλωτής λειτουργεί πολύ ψυχολογικά και αυτό ειναι γνωστό στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε σοβαρής εταιρίας. Αλλά ρε παιδιά αξίζει για να γλιτώσεις 20 ευρώ να πας σε μια εποχή που δεν προγραμματίζεις μια εκδρομούλα και να μην την κάνεις μετά από 2 μήνες που σε βολεύει περισσότερο και ας πληρώσεις το 1/30 του μπάτζετ σου παραπάνω;;;;
εχεις δικιο, αλλα αν ειχε απο τα Χανια τωρα! 20ευρώ για Ρωμη...λεω εγω τωρα πως πιο φτηνα θα ερχοταν να παμε ενα ΠΣΚ στη Ρωμη απο να πηγαίναμε ενα ΠΣΚ στη Σητεια..ε? ;)

Triplover

Member
εχεις δικιο, αλλα αν ειχε απο τα Χανια τωρα! 20ευρώ για Ρωμη...λεω εγω τωρα πως πιο φτηνα θα ερχοταν να παμε ενα ΠΣΚ στη Ρωμη απο να πηγαίναμε ενα ΠΣΚ στη Σητεια..ε? ;)
Πιο φθηνά δεν θα έβγαινε σίγουρα, αλλά λόγος να γίνεται. Σε ένα τριήμερο πόσα χρήματα θα ξοδέψετε δύο άτομα; Τα 50-60 ευρώ τι ποσοστό των συνολικών σας εξόδων είναι; Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Πιο φθηνά δεν θα έβγαινε σίγουρα, αλλά λόγος να γίνεται. Σε ένα τριήμερο πόσα χρήματα θα ξοδέψετε δύο άτομα; Τα 50-60 ευρώ τι ποσοστό των συνολικών σας εξόδων είναι; Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.
ετσι και αλλιώς δεν εχει απο Χανια τωρα γμτ :)

paefstra

Member
Αυτό είναι νομίζω το ερώτημα για την λήψη μιας οικονομικής ορθολογικής απόφασης.
Για χαβαλέ το έκανε ο άνθρωπος Και αν είχα άδεια καθημερινή , μπορεί να το έκανα κι εγώ για χαβαλέ. Πρόσφατα πήγα ημερήσια από Αγγλία στη Γαλλία και καθόλου δε με χάλασε.

Triplover

Member
Για χαβαλέ το έκανε ο άνθρωπος Και αν είχα άδεια καθημερινή , μπορεί να το έκανα κι εγώ για χαβαλέ. Πρόσφατα πήγα ημερήσια από Αγγλία στη Γαλλία και καθόλου δε με χάλασε.
3-4 ώρες δύσκολα τις αποκαλείς ημερήσια όσο απολαυστική να είναι και η όλη διαδικασία της μετάβασης και της επιστροφής.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μερικα σχολια δεν τα τα συμμεριζομαι..στη Ρωμη 3 ωρες προλαβαινεις ενα υπεροχο γευμα, ενα υπεροχο παγωτο και ενα υπεροχο καφε σε μια υπεροχη πολη. Αριστη επιλογη. Ταξιδευετε οσο μπορειτε.

Last edited:

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Δεν εχω παει ποτέ ρωμη, και συνολικα ολα τα μεταφορικα απο/προς αεροδρομια, και αεροπορικο βγαινουν 34 ευρω το ατομο, για εμενα και τον φιλο μου.. Αυτο που ρωτησα ειναι αν το δρομολογιο λεωφορειου που εχω κλεισει 16.30-17.15 προλαβαινω να μπω στο αεροπλανο που φευγει 18.10.. (μεχρι 20 λεπτα πριν ειναι το τσεκ ιν.) ή να παρω το προηγουμενο δρομολογιο?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom