karfitsa
Member
Ναι,ναι..δεν το ειδα εξ'αρχης,λαθος μουΓιατί θέλει να πάει κατευθείαν στην Πάφο και να γλυτώσει 1,5 ώρα δρόμο.
Ναι,ναι..δεν το ειδα εξ'αρχης,λαθος μουΓιατί θέλει να πάει κατευθείαν στην Πάφο και να γλυτώσει 1,5 ώρα δρόμο.
σου δινει θεσεις τυχαια;όταν κάνεις ον λάιν τσέκ ιν έχεις την επιλογή να επιλέξεις θέσεις τις οποίες όμως χρεώνεσαι. αν δεν επιλέξεις εσύ θέσεις, σου δίνει θέσεις το σύστημα από μόνο του για περιοριστεί το μπάχαλο που υπήρχε μέχρι τώρα.
μαλιστα...εχθές που έκανε η κόρη μου τσέκ ίν για δύο άτομα, οι θέσεις ήταν συνεχόμενες και στο πήγαινε και στο έλα.
Καποιος εγραψε ( το διαβασα και γω) οτι αν κανεις τσεκιν 7 μερες πριν τη πτηση σου δινει επιλογη θεσης δωρεαν και ισχυει απο 1 Φεβρουαριου.... ( δεν το εχω κανει ..το διαβασα εδω σε καποιο αλλο σημειο για Ρυαναιρ)μαλιστα...
το θεμα ειναι οτι δεν μου ξαναετυχε αυτο με τις κρατησεις και με τις προκαθορισμενες θεσεις στο τσεκ ιν.
Οποτε επειδη θα ταξιδευαν πρωτη φορα και τα παιδια, εκλεισα δυο μονο θεσεις (παραθυρο).
Τωρα ή θα κλεισω αλλες τρεις διπλα στις κλεισμενες, ή θα ειμαστε σε δυο διαφορετικα σημεια του αεροπλανου...
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του travelstories!Έχει μια βδομάδα που ανακάλυψα το φόρουμ και απο τότε έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντας το(Αυτά για εισαγωγή).Λοιπόν κυρίες και κύριοι,σκοπέυω στις 5/5 να κάνω το παρθενικό μου ταξίδι στην Γηραιά Ήπειρο.Ως μεταφορικό μέσον επέλεξα αεροπλάνο της συγκεκριμένης εταιρίας.'Εχω κάποιες απορίες σχετικά με την λειτουργία της Ryanair.Καταρχην,που μπαίνω για το check -in ;Δεύτερον,ακούω οτι επιτρέπεται μόνο μια βαλίτσα συγκεκριμένων διαστάσεων και τίποτα άλλο..Αλλα στο site της βρήκα και αυτό ''
One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Due to cabin space limitations only 90 cabin bags (55 x 40 x 20 cms) can be carried in the cabin, any remainder will be carried free of charge in the aircraft hold.''Επίσης για να εξοικωνομήσω χώρο στην βαλίτσα σκέφτομαι να έχω την κάμερα στον λαιμό.Υπάρχει θέμα?