• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιά είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος;

glazar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα..
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος...
1)Βόλος
2)Γιάννενα
Και τα μυαλά στα κάγκελα..

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
1. ΝΑΥΠΛΙΟ
2. ΧΑΝΙΑ
3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
..... ΚΑΙ .... ΚΑΙ...ΚΑΙ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???:roll:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
1. ΝΑΥΠΛΙΟ
2. ΧΑΝΙΑ
3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
..... ΚΑΙ .... ΚΑΙ...ΚΑΙ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???:roll:
σε παρακαλω διορθωσε το μηνυμα σου.δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια.

Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Μετά το Ναύπλιο , που παραμένει αγαπημένη ελληνική πόλη, πέρασα 4 υπέροχες μέρες στα μαγευτικά Χανιά! Απλά, καταπληκτική, μοναδική πόλη με υπέροχο παλιό λιμάνι, πολύ γραφικό, παραλιές και όμορφες μεριές παντού αλλά κυρίως καταπληκτικούς ζεστούς, φιλόξενους χαμογελαστούς ανθρώπους! Αυτή η πόλη μπήκε στην καρδιά μου και σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθώ να επισκέπτομαι. Το Ρέθυμνο επίσης με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που πέρασα εκεί και δεν μπορώ να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...την επόμενη φορά, δεν θα παραλείψω!

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru

όπως διάβαζα τα μήνυμα σου η πρώτη σκέψη ήταν ότι θα έλεγες "σε παρακαλω διορθωσε το μηνυμα σου και βάλε πρώτα τα Χανιά." :Ρ

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Συγνώμη έχεις δίκιο, κατάλαβα και εγώ πως έκανα λάθος...αλλά αφού το έστειλα. Πως μπορώ όμως να το διορθώσω? Αφού αυτό στάλθηκε ήδη. Υπάρχει τρόπος? Αν μπορείς εξήγησέ μου τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω καλά τις λειτουργίες. Ευχαριστώ

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
κάτω απο το κείμενο που έγραψες έχει 4 επιλογές,η μια γράφει επεξεργασία,πάτησέ την και διόρθωσε το μήνημά σου.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
κάτω απο το κείμενο που έγραψες έχει 4 επιλογές,η μια γράφει επεξεργασία,πάτησέ την και διόρθωσε το μήνημά σου.

Καλημέρα καλή βδομάδα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά κάτω από το μήνυμα που έγραψα έχω 3 επιλογές. 1) Προτείνετε το για άρθρο 2) Παράθεση 3) Πολαπλή.., δεν βλέπω πουθενά επεξεργασία :(..., ψάχνω..αλλά... χάλια τα νεύρα μου, δεν βρίσκω τίποτα.
Περίμενε ..σ'αυτό το μήνυμα που στέλνω τώρα έχει επεξεργασία, και μπήκα από εκεί ξανά. Αλλά στο πρώτο μήνυμα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, μόνο αυτές που σου γράφω παραπάνω???

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
1. Ναύπλιο
2. Χανιά
3. Ιωάννινα.....
και .... και...και... μπορώ να διαλέξω όλη την Ελλάδα???:roll:

Μήπως επειδή είναι παλαιότερο δεν βγάζει επεξεργασία?
Αν υπάρχει κάποιος που έχει την εξουσιοδότηση..., ας το σβήσει σας παρακαλώ.

vazelos

Member
Η ωραιότερη πόλη στην Ελλάδα για μένα-και έχω επισκεφθεί τις περισσοτερες- είναι η μοναδική ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τα Γιάννενα πιστεύω άνετα πρέπει να θεωρούνται μες τις 5 πιο όμορφες πόλεις (με όλη την σημασία της λέξης) για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου.Έχουν πολύ πράσινο(δρόμους,λόφους,πάρκα),άνετους ρυθμούς ζωής και παράλληλα (λόγω φοιτητών κυρίως) πολλές επιλογές για δραστηριότητες/διασκέδαση για τα κυβικά της.Αν δεν ήταν και το Λονδίνο της Ελλάδας θα ταν......

ΥΓ: Και για μένα που είμαι από Πρέβεζα,ακόμα πιο σούπερ γιατί ότι δεν έχει η μία πόλη το βρίσκω στην άλλη και το αντίστροφο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα