• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποιά αθλήματα προτιμάτε?

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ,γι αυτό είπα να ανοίξω το τόπικ.
Προσωπικά αγαπώ τη γυμναστική και τη θεωρώ απ τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς μου.Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να την αγαπήσει,αρκεί να βρει το κατάλληλο γι αυτόν άθλημα.Ίσως σ αυτό "φταίει" και η μαμά μου,που δε θυμάμαι πραγματικά μέρα που να μην έχει γυμναστεί. :icecream:
Έχω περάσει από αρκετά αθλήματα κι έχω καταλήξει πως προτιμώ τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με τη φύση,όπως αναρρίχηση,ποδηλασία,ορειβασία.Όταν πιάνουν οι ζέστες με πιάνει μια ακατανίκητη(και συνήθως ανεκπλήρωτη) επιθυμία για αθλήματα που έχουν να κάνουν με ποτάμια.Το μόνο που έχω κάνει βέβαια σε ποτάμι είναι κανόε-καγιάκ και τη θεωρώ μια απ τις πιο ωραίες εμπειρίες που είχα(άσχετα με το πώς κατέληξε)...Θα ήθελα επίσης να κάνω κάτι σε παραπέντε,αν και είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Το κακό με αυτά τα αθλήματα είναι πως τις περισσότερες φορές είναι "μιας χρήσης" μιας και κοστίζουν αρκετά.
Στην πόλη,βολεύομαι με τρέξιμο σε πάρκα και απλό περπάτημα.Σιχαίνομαι τα γυμναστήρια.Αυτό που θα ήθελα να μπορώ να κάνω αλλά δυσκολεύομαι λόγω υπερκινητικότητας είναι η γιόγκα.Τέλος,μου αρέσουν και οι πολεμικές τέχνες(έχω δοκιμάσει muay thai),μιας και με ηρεμούν.
Εσείς τί προτιμάτε;

:shark1:

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
χαχαχαχαχα
εννοώ ότι επειδή οι πολεμικές τέχνες έχουν ένταση και γενικά είμαι πάντα στην τσίτα,με βοηθούν να διοχετεύω κάπου την ενέργειά μου

jimp

Member
Θα σου ελεγα να ξεκινησεις μα μαθεις ντραμς. Και δεν σε χτυπαν και εσυ χτυπας κατι και διοχετευεις την ενεργεια σου.
Σκεψου και το τεννις. Εγω με αυτο το συνδυασμο εχω λυσει τα προβληματα μου χωρις να χρειαζεται να εχω μελανιες στο σωμα μου!!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Θα σου ελεγα να ξεκινησεις μα μαθεις ντραμς. Και δεν σε χτυπαν και εσυ χτυπας κατι και διοχετευεις την ενεργεια σου.
Σκεψου και το τεννις. Εγω με αυτο το συνδυασμο εχω λυσει τα προβληματα μου χωρις να χρειαζεται να εχω μελανιες στο σωμα μου!!
έχω δοκιμάσει ντραμς,μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αλλά πρώτον δεν έχω λεφτά για μαθήματα(ούτε για την αγορά των) και δεύτερον δεν έχω ρυθμό :oops:

όσον αφορά στο τένις,έχω πρόβλημα με το δεξί μου χέρι και δε νομίζω να με βολέψει και πολύ
περιορίζομαι μόνο στις κλασικές ρακέτες της παραλίας

τώρα για τις μελανιές,συνήθεια είναι
πλέον έχω σταματήσει(δυστυχώς) το muay thai αλλά μελανιές εξακολουθώ να έχω κυρίως στα πόδια,μιας και το πέσιμο είναι η δεύτερη φύση μου(μπορεί και η πρώτη :p )

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μπάσκετ, κολύμβηση, πόλο, ιστιοπλοία, windsurfing

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
.Αυτό που θα ήθελα να μπορώ να κάνω αλλά δυσκολεύομαι λόγω υπερκινητικότητας είναι η γιόγκα.Τέλος,μου αρέσουν και οι πολεμικές τέχνες(έχω δοκιμάσει muay thai),μιας και με ηρεμούν.
Εσείς τί προτιμάτε;

:shark1:
υπερκινητικότητα ε;.. μικρή έπεσες στο καζάνι με το LSD; :haha:
Ξάπλωσε και θα σου περάσει!
πλάκα κάνω, μια απο τα ίδια, αναρίχηση, ορειβασία,ποδηλατο, καταδύσεις είναι αυτά που με χαλαρώνουν , πλέον εχουν γίνει τρόπος ζωης.
οταν θα έχεις λεφτά πηγαινε να κάνεις μαθηματα καγιακ μιας και σου αρεσουν τα ποτάμια.
αλλιως πήγαινε για ραφτινγκ.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
τρεξιμο , ποδηλατο, καταδυσεις, σκι...και οτι προκυψει...τωρα εφαγα κολημα με σκοποβολη. Αν και δεν ειναι αθλημα αλλα χομπυ.
Ετυοιμαζομαι για την μερα των Ζομπι

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ποδήλατο, σκι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ